:cyclopsan:cyclopsan
abicim one yaaaa seri uretime gecsek diorummm iyi para vardir bu iste![]()

ellerine saglık bu konu benim işime yarayacak,çok güzel bir çalışma olmuş orjınali nin 50 ytl olması bence çok ucuz olması,dır,suzuki dl lewrin ve translpların ön siperligi 350 dolar ve 700 dolar arasında degişirken senin burada yaptıgın gerçekten süper bişey,tekrardan elllerine saglık,
bu çalışma ile ilgili bende cbf 150 motosikletime ön siperligin üstüne ek siperlik yapacagım.
paylaşımın için saolasın.
transalp için olan bu ek siperlgin fiyatı 200 ytl.
sanırım bende bu ek siperligin aynısını yapabilirim.
![]()
ellerine saglık bu konu benim işime yarayacak,çok güzel bir çalışma olmuş orjınali nin 50 ytl olması bence çok ucuz olması,dır,suzuki dl lewrin ve translpların ön siperligi 350 dolar ve 700 dolar arasında degişirken senin burada yaptıgın gerçekten süper bişey,tekrardan elllerine saglık,
bu çalışma ile ilgili bende cbf 150 motosikletime ön siperligin üstüne ek siperlik yapacagım.
paylaşımın için saolasın.
transalp için olan bu ek siperlgin fiyatı 200 ytl.
sanırım bende bu ek siperligin aynısını yapabilirim.
![]()
bunun gibi mi abi bak bu özen motorun yaptıgı ve 45 ytl ye sattıgı ön uzun siperlik bunu ilk ben gördüm ve hemen bir arkadaşım gidip aldı uzun yolda hızlı giderken hafif egilme oluyormuş,sanırım bu da ince oldugu için yamuluyor.teşekürler arkadaşlar.
CİHAN dostum 50ytl kesip yaparız demişlerdi orjinalini hiç sormaya bile gerek duymadım.
buda senin 200ytl.dediğin ek cam çok basit ve kolay olacaktır sadece tutacakları teimin et gerisi kolay.
ayrıca cbf150 ye ben komple uzun cam yapmaya düşünüyorum çok ta güzel olucağından eminim.
en kısa zamanda onuda yapmaya düşünüyorum ve sizinle paylaşırım.

Kappanın böylee bi camıı 90 avro gibi birşey
abı tabloyu sonradanmı yaptırdın ne kadar tuttu gusel olmus
bunun gibi mi abi bak bu özen motorun yaptıgı ve 45 ytl ye sattıgı ön uzun siperlik bunu ilk ben gördüm ve hemen bir arkadaşım gidip aldı uzun yolda hızlı giderken hafif egilme oluyormuş,sanırım bu da ince oldugu için yamuluyor.
bende bcf 150 için yapacagım uafk olan ek siperlgi çünkü motor hoş ve güzel bir görünüm veriyor,bu ek siperlgi nerden bulurum diye bakmadım yer yok,aynısında var ama tuzlu geliyor tabi,bunun aynısını bende yapacagim.
bak bu bizim cbf 150 nette ki arkadaşın motoru ben söyledikten 1 gün sonra gidip almış 45 ytl.özen motorun kendi imalatı.
![]()
harika oldu abi. ellerine sağlık. sipariş versem benim tenekeye de bişeyler yapabilirmisin. fiyatta anlaşırız![]()
pertsiglas denen cam tabelacılarda varmı? birde kaç mm olandan yapınca saglıklı olur? cevapların için şimdiden teşekkürler.