yayinlamisin projeyi, cok guzel olmus eline saglik (kaktus detayinida cok sevdim, tesekurler),. diger projen nasil gidiyor bu arada?
Kardeş .... Sen yakında shadow üretimine geçilmiştir diyeceksin diye korkmaya başladım.
Alp çanta projesi kalıp yapımı aşamasında oda olacak ama onda biraz zamana ihtiyacım var
ilgin için teşekkür ederim camdada fikir olarak emeğin geçti unutmadım
Ben de bir çanta projesine girişmiştim bundan 3 ay kadar önceBu haftasonu ufak tefek elektrik işlerini de toparlayıp takıcam bir aksilik çıkmazsa. Sağ ve sol tarafa iki ayrı kalıp hazırlayıp epoxy den yaptım çantaları. Çok sıkıntılı ve sabır isteyen bir iş. Eğer sizin projenizde yardım edebileceğim birşey olursa mesaj atmanız yeterli :cat:[/QTeşekkür ederim ilgine
çantaların bittiğinde sanırım yapım aşamasını anlattığın bir topic olur
olduğundada beni özel bir mesajla uyarırsan sevinirim bu ara giremediğim zamanlar oluyor kaçırmayayım
Bir şekilde mutlaka görmek isterim bende epoksi örgü elyaf düşünüyorum takıldığım nokta kapak)
süper. cabbar adına 3 mm'lik cam yakışmazmış zaten.
büküm olayını nasıl yaptın o kadar düzgün?
Çoooooooooooook güzell olmuş, eline sağlık. Çizimleri istiyorum. :cat:
Camı özel olarak ısıtıp falan bükmedim dostum ön ve arkadan iki paslanmazın arasında sıkınca kim güçlü ise o yendi pazlanmazlara uymak zorunda kaldı,fakat tabi plaksideki gerilimi yerine takıp sıktıktan sonra ısı tabancasi ile ısıtıp almak gerekiyor onuda o şekilde hallettim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------
Lafı bile olmaz arkadaşım
ver mailini cat çizimlerini atayım sana
ooop pardon büküm derken, lazer kesim plakaların bükümünü sormuştum.
Başında belirtmişsiniz ama tam anlayamadım. PAslanmazlar Lazer kesim değil mi? Givinin hazır malzemesi değil? Onları nasıl büktünüz? Silindire sokarak mı? Tam Eksende bükmeyi nasıl başardınız? ikisini birlikte mi soktunuz silindire?
Paslanmazlar tek tek silindirde büküldü,silindir problem olursa ısıtarak herhangi bir kalıplada bükülebilir daha sonra polisaj olacagından ısıtmadan dolayı paslanmazda iz kalmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------
Paslanmazlar (fotodaki sac olanlar) benim tasarımım ve lazer kesim evet,fakat mootora takıldıgı aparat givinin (yuvarlak malzeme olanlar,benim yaptığım camın içindeki ve dışındakilerin camla birlikte motora takıldığı yani benim yaptıklarımla gidon arasındaki)
ha yapılmazmı? sanırım daha iyisinide yapardım ama nasıl olsa var dedim ve uğraşmadım
paslanmaz saclar evet silindirde tek tek büküldü
Silindirde tek tek bükünce iç içe oturmalarında sıkıntı olmuş olmalı. Fotoğrafta kötü durmuyor ama. Elinize sağlık.
250 Tk ye maliyetinde bağlantı demirlerini de ekledinizmi ?
lazer kesim için ne kadar ödemiştiniz. ?