'Ölünce mutlaka motorlu resmimi kullanın' demişti

ADAPAZARI Pastacılar Odası Başkanı ve Yamanoğlu Pastaneler Zinciri'nin sahibi Halil Yaman'ın 29 yaşındaki oğlu Haktan Yaman, hız ve motosiklet tutkunuydu. Defalarca kaza geçiren Yaman, geçen yıl iki kişinin öldüğü motosiklet kazasından ağır yaralı kurtulmuştu. Yaman gazetecilere, "Ölünce haberimi güzel ve geniş yapın. Mutlaka motorlu resmimi kullanın" diye vasiyet etmişti. Yaman önceki gece Çark caddesindeki Stadyum kavşağında Ayşegül K.'nın kullandığı otomobile çarptı. Kazada ağır yaralanan Yamanoğlu hastaneye kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi.

SABAH GAZETESİ

Offfffffffffffffffff :pale:
Allah rahmet eylesin... Sevenlerine bol sabır..

Beş kere mesaja başlayıp başlayıp sildim.Ben ne yazacağımı bilemiyorum.Allah'tan rahmet diliyorum.

Allah Rahet Eylesin Motor Aski VİrÜs Gİbİ Kana Bİr Kere Karistimi Sonu Yok Sevenlerİne Allah Sabir Versin

yinemi :pale: nur içinde yat sevenlerine allahtan sabır dilerim

motorları seviyorum hızı değil ama 10 lagiderken biri size çarpabilir 2 ay önce kırmızı ışıkta geçen bir unoya çarpmamak için orta refüje çarpıp takla attım arabaya çarpsam sanmıyorum kurtulayım yada başkalarının ölümüne sebep olmayayım üstelik en fazla 60 la gidiyordum. bende baba olucam yakında çocuğumu motora bindirebilirmiyim bilmiyorum allah sabır versin ne deyim

Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Bu haberler hepimizi çok üzüyor...

allah rahmat eylesin ailesine ve sevenlerine sabır versin cok üzücü böylesine bi tutku varnı başka bi alette

ADAPAZARI Pastacılar Odası Başkanı ve Yamanoğlu Pastaneler Zinciri'nin sahibi Halil Yaman'ın 29 yaşındaki oğlu Haktan Yaman, hız ve motosiklet tutkunuydu. Defalarca kaza geçiren Yaman, geçen yıl iki kişinin öldüğü motosiklet kazasından ağır yaralı kurtulmuştu. Yaman gazetecilere, "Ölünce haberimi güzel ve geniş yapın. Mutlaka motorlu resmimi kullanın" diye vasiyet etmişti. Yaman önceki gece Çark caddesindeki Stadyum kavşağında Ayşegül K.'nın kullandığı otomobile çarptı. Kazada ağır yaralanan Yamanoğlu hastaneye kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi.

SABAH GAZETESİ

Bile bile lades. :farao: Başka birilerinin canına da kıyabilirdi. Başka bir şey demek istemiyorum.

Ölesiye motosikleti sevmek;
Sınırlarını zorladığını kendisi de biliyormuş.Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin.o yolu biliyorum ah be ölünün arkasından konuşulmazda o yolda o hız yapılırmı

Bizlere Allahtan rahmet dilemenin dışında yapacak birşey kalmıyor malesef...
Geride kalanlarada bol sabır versin yaradan.

ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Laf ettimi etti diolar ama bu 15 günde kaçıncı SS kazası bu,kaç kişi öldü ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar