:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:akrobat,k hareketlermiş.ayaklarını sallıolar:queen:
yanlız arkadakinin ayak hareketleri kopardı beni anlamını bilen varmı :queen:
160 yaptıklarını sanmıyorum ama 120 km ile gidebildiklerini bir yerde görmüştüm araba 120 ile içerden çekiyordu bu motorcuları adanada olması lazım.
ayrıca bu arkadaşlara mal demekten başka yapıcak bir şey yok
160 yaptıklarını sanmıyorum ama 120 km ile gidebildiklerini bir yerde görmüştüm araba 120 ile içerden çekiyordu bu motorcuları adanada olması lazım.
ayrıca bu arkadaşlara mal demekten başka yapıcak bir şey yok
160 km dedi de amma abartı ya 100 dese neyse
iyi oku lütfen videoyu KİLİSte yazıyor ok,hemen çamur atma
ben burda seyretmedim zaten daha önce bir haber bülteninde seyretmiştim adanada yada şanlıurfada bir yerde böyle yatarak yarış yapıyorlardı eleman içerden bir hız göstergesini bir motorları gösteriyordu. bir yandan da bağırıyordu şuyan hız şu bu diye orda 120 falan geçiyordu o sebeple öyle yazdım.
ayrıca normalde 50 cclik motorlar bunlara yapıcakları en baba modifiye motorunu değiştirmek yada çift kafa falan yapmak olur o kadar küçük bir şasiye takıcakları en büyük motor kaç cc ki ben hala onların yapıcağı hızın 120 130 km den yukarı olacağını sanmıyorum. eğer o hızları yapabiliyorlarsa herkes satsın 125 likleri 150 likleri bu motorlardan alsın :queen:
leylek motorlu akrobatik sürat manyaklları sizi
Gereksiz hareketler.
Karşıdan gelen arabaların sürücüleri eminim şaşırıyorlardır. Bi tane mobilet geliyo ama üzerinde sürücü yok falan diye.
Soytarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: Sizin Yüzünüzden Motoru Tam FULL Korumalı Adam Akıllı Kullanan Sürücülerede Pis Pis Laflar Söylüyolar
Biyerlerinizi KIRINDAAAA Aklınız Başınıza Gelsin ADAM Akıllı Sürün Şu Meredi !!!
Allah kimseyi salak etmesin!
Arkadakinin ayağını sallamasının sebebi hız kazandırmak.