Ölümüne Yarış...

Soytarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:pr: Sizin Yüzünüzden Motoru Tam FULL Korumalı Adam Akıllı Kullanan Sürücülerede Pis Pis Laflar Söylüyolar :) Biyerlerinizi KIRINDAAAA Aklınız Başınıza Gelsin ADAM Akıllı Sürün Şu Meredi !!!

bizim gençlerimiz bu kadar cahil olmamalı çok özölöyorum yazık hepmizin annası babası var özmeyelim onları ve sevdiklerimizi uyaralım böyle motor sören kardeşlerimizi yazık içimiz acıyor her gön kaza haberleri duyuyoruz tabiki bu arkadaşlar bu siteye öye deyil ve belkide bilgisayarları bile yoktur ve gariban insanlardır eminim ama sonuçta insan dır bişiler yapmak lazım bu şekil olmamalı yoksa çok can yanar :pale:

Super Moderator
belki abartı olucak ama bunlardan bi tanesine bişi olduğu zaman hiç acı çekmiyorum ve üzülmüyorum
bunlar ve kebapçı motorlarını deli gibi kullananlar yüzünden hepimize serseri gözüyle bakılmaya devam ediliyor yazık:farao::farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

benden yorum yok!!!

Bana da denk geldi burda.....:queen::queen::queen: Yanlız moblet değil cup tı...:queen::queen:

Bide açık eksozuyla gaz veriyordu...Teker yapmaya çalıştı... :queen::queen: Bende ona gaz verdim.... Uçtu gitti.... :queen::queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akrobat,k hareketlermiş.ayaklarını sallıolar:queen:

ben bunlardan beterlerini gördüm adam mobylette le 150 yapıyo 60 km den sonra titremeye başladığını düşünürsek tam bi cahil cesareti bu

bunlar gibi asalaklar bi yere patlasa inanin uzulmem..
sert gozukse de her gun bu ve bunun gibiler yuzunden yasadigim trafik tacizlerinden kurtulurum belki bunlar teker teker patladikca..

bunlar asfalt yanığının tadını bilmiyo galibaaaaa allsh korusun ama düşünmesi, bile kötüü offf halan neler çektiğimi bi allah bilir bu iş şaka değil vee halan yaralarım 48 gün üstüne iyileşmediii yanii zerrenizin bile kıymetini bilinn

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
çok kızamıyorum çünkü bende mopetle çok yarıştım eskiden ama bir öyle yatak gibi yatmazdık motorun üstüne o zavallı ayakları sallayınca akrobatik hareketmi oluyor :D şaka bir yana yunanlılar ne gülüyordur bize beee

allah akıl fikir versın herkeze bak vermeyince baya zor oluyo demkki

Motosikleti
ZX12R
motor bizim.. can bizim oldugundan,,

zaten motorda olmek istedigimizden sorun yok..diyo bu arkadaslar recep ivedik hesabi :wiinkk:

arkadşlar doğru söylüyolar bunun gibiler yüzünden tüm motorcuları kötülüyolar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar