Ölümüne Yarış...

allah belalarını versin insan kendi memleketinde bu görüntüleri izleyince utanıyor kurunun yanında yaşta yanıyor biz şehir dışına gidince herkes bize sizdemi onlardansınız diyorlar kilis ve Gaziantep'te bu hastalık bitmez bu motorların üstünde her hafta sonu bir kişi garanti geberiyor ama onlar vazgeçmiyor ulan kendinize acımıyorsanız ananıza babanıza sevdiklerinize acıyın be yazık çok yazık

160 yaptıklarını sanmıyorum ama 120 km ile gidebildiklerini bir yerde görmüştüm araba 120 ile içerden çekiyordu bu motorcuları adanada olması lazım.
ayrıca bu arkadaşlara mal demekten başka yapıcak bir şey yok

160 yaptıklarını sanmıyorum ama 120 km ile gidebildiklerini bir yerde görmüştüm araba 120 ile içerden çekiyordu bu motorcuları adanada olması lazım.

iyi oku lütfen videoyu KİLİSte yazıyor ok,hemen çamur atma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

160 yaptıklarını sanmıosun...
ben senin bu konu hakkında bilgin olduğunu sanmıyorum:wiinkk:

iyi oku lütfen videoyu KİLİSte yazıyor ok,hemen çamur atma

ben burda seyretmedim zaten daha önce bir haber bülteninde seyretmiştim adanada yada şanlıurfada bir yerde böyle yatarak yarış yapıyorlardı eleman içerden bir hız göstergesini bir motorları gösteriyordu. bir yandan da bağırıyordu şuyan hız şu bu diye orda 120 falan geçiyordu o sebeple öyle yazdım.
ayrıca normalde 50 cclik motorlar bunlara yapıcakları en baba modifiye motorunu değiştirmek yada çift kafa falan yapmak olur o kadar küçük bir şasiye takıcakları en büyük motor kaç cc ki ben hala onların yapıcağı hızın 120 130 km den yukarı olacağını sanmıyorum. eğer o hızları yapabiliyorlarsa herkes satsın 125 likleri 150 likleri bu motorlardan alsın :queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ben burda seyretmedim zaten daha önce bir haber bülteninde seyretmiştim adanada yada şanlıurfada bir yerde böyle yatarak yarış yapıyorlardı eleman içerden bir hız göstergesini bir motorları gösteriyordu. bir yandan da bağırıyordu şuyan hız şu bu diye orda 120 falan geçiyordu o sebeple öyle yazdım.
ayrıca normalde 50 cclik motorlar bunlara yapıcakları en baba modifiye motorunu değiştirmek yada çift kafa falan yapmak olur o kadar küçük bir şasiye takıcakları en büyük motor kaç cc ki ben hala onların yapıcağı hızın 120 130 km den yukarı olacağını sanmıyorum. eğer o hızları yapabiliyorlarsa herkes satsın 125 likleri 150 likleri bu motorlardan alsın :queen:

o motorlarda konfor yoktur tahta gibi bi selesi vardır 2 kişi binsen yerinden kalkmaz tork çok düşüktür ve çok hafiftir sinyal far çoğunda yoktur arka stop da yoktur sadece hız için yapılmış modifiyelerdir okadar

Adamlar süper sürüş metotları geliştirmiş :) bir tanesi ayaklarını bile sallıyordu :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Gereksiz hareketler.

Karşıdan gelen arabaların sürücüleri eminim şaşırıyorlardır. Bi tane mobilet geliyo ama üzerinde sürücü yok falan diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar