Ölüme ramak kala!

bilmiyodum ben yeniyim ilk defa görüyorum :queen:

Aslında biraz da şanslı. Otomobilin çıktığını gördüğünde motor zaten düz konumdaydı, virajı bitirmişti yani. Viraja yatmışken karşılaşsaydı hiç şansı olmazdı.

Aslında biraz da şanslı. Otomobilin çıktığını gördüğünde motor zaten düz konumdaydı, virajı bitirmişti yani. Viraja yatmışken karşılaşsaydı hiç şansı olmazdı.
100km nin üstünde orda sanırım belki daha fazla onun için çok iyi herzaman ileriyi görebilmek hızlı karar vermek büyük avantajdır
dolmuşa çarpan arkadaştan bir kaç gömlek üstünlüğüde var yani :p:queen:

beyler yiğidi öldür hakkını yeme demişler varsa aynı durumda kurtaracak yazsın ben eminimki ortadan girip o aracı pert ederdim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün bir video verilmisti ya , chopperlı arkadas minibüse çarpıyordu yandan : ) birgün o da böyle bir durumla karsı karsıya kalmaz umarım . içinden geçmeye çalışabilir :mrgreen:

dün bir video verilmisti ya , chopperlı arkadas minibüse çarpıyordu yandan : ) birgün o da böyle bir durumla karsı karsıya kalmaz umarım . içinden geçmeye çalışabilir :mrgreen:

evet 40km hızla 10mt önündeki dolmuşa çarpan arkadaş :queen:

Bildiğin gerizekalılık başka bir şey değil. O yolda o hızla viraja girmek rus ruleti oynamakla farksız.

salavat getircek zaman yok yaw .gerçi izlerken kalpten gidecek insan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar