öldürdüüm:'(:'(:'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamızın işi gücü yok cemaatin böyle ufak tefek sorunlarıylamı başını ağrıtsın :p
Ayrıca bu topic konu dışına açılmalıydı.. Geçen tubis kedisinin topicini açınca tepki oldu.Ha kedi ha kuş :p

Hocamızın işi gücü yok cemaatin böyle ufak tefek sorunlarıylamı başını ağrıtsın :p
Ayrıca bu topic konu dışına açılmalıydı.. Geçen tubis kedisinin topicini açınca tepki oldu.Ha kedi ha kuş :p

::plus1:: :bounce:

tubis' ede geçmiş olsun buarada kediyi sanırım geri vermişler, hayvan satışlarında patlama var sezon acıldı bi sivas kangalı 500 ytlden baslıormus yavrusu yahu :cyclopsan

Haaa buraya 2 saattir yazdıkların konu içi , Bi bu konu dışı.. Okumuyorum len..Yazarsan buraya haberdar olurum :p

Haaa buraya 2 saattir yazdıkların konu içi , Bi bu konu dışı.. Okumuyorum len..Yazarsan buraya haberdar olurum :p

karıştırmısım ben yaa meğersem ahmster mı ne alacakmıs annesı onu ıstememıs bak tam okumadınmı boyle yanlıs anlasılmalar oluyor, burda o zaman tubise tekrar hayırlı olsun dıyorum ama kedi tuvalet kağıdı torbasıyla napıo onu anlamadım :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
taylan başın sağolsun vadesi o kadarmış..:pale:

Geçmiş olsun arkadaşım ama sen motorculuğu bırakacağını söylemiştin bırakamadın sanırım :)

karıştırmısım ben yaa meğersem ahmster mı ne alacakmıs annesı onu ıstememıs bak tam okumadınmı boyle yanlıs anlasılmalar oluyor, burda o zaman tubise tekrar hayırlı olsun dıyorum ama kedi tuvalet kağıdı torbasıyla napıo onu anlamadım :mrgreen:

ifrit oluyorum şu okumadan yazanlara :p

Sen motosiklete ara vermemişmiydin, bak sana bu bi uyarı birdahaki binişinde daha dikkatli olmalısın..... hemde çok.... bunu bi işaret olarak alabilirsin,

Veren ALLAH alan ALLAH.

olmaz delikanlı adamın azından 1 kere çıkar bi laf yalana girer günaha girer sonra, basına daha beterleri gelir,

Satılan mala 1 tur sonkez bınmek ıstenır hep bılırmısın cogunda da son bınıste kaza olur....

erhan ne güzel solemişsin..:cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun kardeşim, boşver sıkma canını bu kadar. Sana bişey olmasın, gerisi önemli değil. Ben de üzüldüm şimdi ama oncağızın da sonu böyleymiş, üzme kendini... :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepiniz saolun arkadaşlar... da biriniz motorda bişey yoksa sorun değil demiş... nası bi mantık kurmuşşun anlayamadım =)) bi can bi motordan önemli değil kuş yada insan oda canlı bende canlı... motorda sorun olsaydıda o kuşta sorun olmasaydı... canlı sonuçta oda

çok gezmiş olsun kendini bukadar üzme senin eline çarpmış ölmüş benim kafama çarptı iyiki kask vardı saga çekip durdugumda kaskın üzerinde kuşun tüyleri ve kanı vardı tekrar gecmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok gezmiş olsun kendini bukadar üzme senin eline çarpmış ölmüş benim kafama çarptı iyiki kask vardı saga çekip durdugumda kaskın üzerinde kuşun tüyleri ve kanı vardı tekrar gecmiş olsun

saol dostum ya eyvallah :( valla hakkaten çok kötü bi durum :( zaten beyaz tshirt giymiştim üstümde kanı falan vardı:(:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar