öldürdüüm:'(:'(:'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut::salut::salut::salut::salut: ÖLDÜRDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMM:salut::salut::salut::salut::salut:

Kuşa çarptım ve öldü:salut::salut::salut::salut::salut:

Sabah motora biniyim diye çıkardım hergün olduğu gibi evden çıkardım aşağı iniyorum Küçükyalı ibni sina hastanesi yokuşu indiği yer bilenler bilir sağ tarafta demirci var bayan kuaför falan işte o demircinin orda kuşlar havalanırken biri uçamayıp çarptı elime ve düştü:salut::salut::salut::salut::salut: motoru hemen çektim ibni sinanın önüne gittim baktım ölmüüüüüüüşşş:salut::salut::salut::salut::salut: bi abi aldı kaldırıma koydu saolsun ben dayanamazdım alamazdım elime... bide koyduktan sonra kaldırıma bu hep seninle olcak dedi ömrünün sonuna kadar diye:salut::salut::salut::salut::salut: Ben öldürdüm hayvancağızı yaaa güvercindi bidee:salut::salut::salut::salut::salut:

taylanım geçmiş olsun üzülme başlığı görünce dedim taylan kesin birisini ezdi abi senin bir suçun yokki kaza sonucu insanlar ölebiliyor
yani kuşu alıp koyan kişide amma yapmış he len benim kileri bir toplasak bittim ben :)

başın sağolsun vtec:pale: geçmiş olsun. çokmu hızlıydın :):)

abisi yapacak bişey yokki. kuş bu. kalkıvermiştir sende bi anda oldu işte. allahtan düşmemişsin.:)

Bayaa bir derinden etkilenmişsin sanırım..Geçenlerde bende bir karıncaya yanlışlıkla basınca böyle olmuştum :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
taylanım geçmiş olsun üzülme başlığı görünce dedim taylan kesin birisini ezdi abi senin bir suçun yokki kaza sonucu insanlar ölebiliyor
yani kuşu alıp koyan kişide amma yapmış he len benim kileri bir toplasak bittim ben :)

:(:( naapim abicim ya kötü oldum baya iyice önüme çıktı birden ilk defa birini öldürdüm:pale:

Geçmiş olsun... Üzme kendini bu kadar...

saolasın eyvallah:pale:

başın sağolsun vtec:pale: geçmiş olsun. çokmu hızlıydın :):)

abisi yapacak bişey yokki. kuş bu. kalkıvermiştir sende bi anda oldu işte. allahtan düşmemişsin.:)

yok abi ya 40 50 arası vardım:pale: elime çarptı zaten gidonla birlikte:pale:

Sen motosiklete ara vermemişmiydin, bak sana bu bi uyarı birdahaki binişinde daha dikkatli olmalısın..... hemde çok.... bunu bi işaret olarak alabilirsin,

Veren ALLAH alan ALLAH.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bayaa bir derinden etkilenmişsin sanırım..Geçenlerde bende bir karıncaya yanlışlıkla basınca böyle olmuştum :p

ulen bizim muharrem abinin amca oğlusu adanaya gittiydi bi karınca besliyordu o olmasın gecen konusup duruyorlardı zipzipkarın vefat etti diye :silent::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen motosiklete ara vermemişmiydin, bak sana bu bi uyarı birdahaki binişinde daha dikkatli olmalısın..... hemde çok.... bunu bi işaret olarak alabilirsin,

Veren ALLAH alan ALLAH.

Bıraktım ama satılana kadar tutamıyorum kendimi.. satılsında gitsin bakalımmmm...

Günahsız kuş ne olacak sanki :p Şimdi o cennette Trenzabouruslarla(Salladım:p) beraber mutlu bi şekilde uçuyordur :p

deme abi öle yaa:pale: cennette valla... sorcak bana bunun hesabını gittiğimde:pale:

Bıraktım ama satılana kadar tutamıyorum kendimi.. satılsında gitsin bakalımmmm...

olmaz delikanlı adamın azından 1 kere çıkar bi laf yalana girer günaha girer sonra, basına daha beterleri gelir,

Satılan mala 1 tur sonkez bınmek ıstenır hep bılırmısın cogunda da son bınıste kaza olur....

Bizim bi arkadaş vardı.Motoru bıraktığını söyledi..Çok üzüldük tabi haliyle.Sonra öğrendikki gizliden biniyormuş bu yine...Eee tabi Allahın zoruna gitti..1 hafta sonra kamyona patlamış haberini aldık.. Hala komyonun dorsesinde adana-erzurum seferi yapıyor:p

Bizim bi arkadaş vardı.Motoru bıraktığını söyledi..Çok üzüldük tabi haliyle.Sonra öğrendikki gizliden biniyormuş bu yine...Eee tabi Allahın zoruna gitti..1 hafta sonra kamyona patlamış haberini aldık.. Hala komyonun dorsesinde adana-erzurum seferi yapıyor:p

motor bırakılmaz o hata yapmıs çünkü ara verilir, thai arkadasımızda ara verecektı ama ilk devre biraz zor geçti 2. devreye gerek kalmaz sanırım Tequcan

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlk ve son olur umarım :pale:

deme abi öle yaa:pale: cennette valla... sorcak bana bunun hesabını gittiğimde:pale:

bak satarsan buraya almayız sni bi daha :p şaka diyom ama psikolojini yazdığın cevaplardan çok iyi anladım kardeşim. :) gecenlerde bi topik daha vardı böle hatta ondan 1-2 gün önce de ben çarpmıştım ama topik açmamıştım arkadaşınkinden yazmıştık. valla çarpınca biz sendeledik toparladık ama tabiki biz çarpınca da yaralanmıştır büyük ihtimalle bende vicdan acızı duydum ama sona sona unutuyosun :)

Bencede.Kuştada kusur aramak lazım :p Yolun ortasında duracağına emniyet şeridinde dursaydı :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar