Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
içimden çok kötü şeyler yazmak geliyo ama kendimi engelliyorum tutuyorum...yoksa o taksici denen denyonun ne geçmişi kalır nede geleceği...hepte öyle olur zaten motorcu bir anda fırlar kendileri kuzu gibi şeritlerinden gidip hertürlü trafik kurallarına uyarlar...r:r:r:terbiyemi bozmadan allaha havale ediyorum kendisini...
ne önlerine bakarlar ne arkalarına üç kuruş daha fazla kazanmak için üzerinden geçmeye çekinmezler ne diyeyimm başka bu ülkede motosiklet kullanmak ırakta yaşamaktan daha zor
allah yakınlarına sabır versin..malesef bizi öldürüyorlar ve kimse bunun hesabını sormuyor..motosiklet tutkusunu özgürce yaşayabileceğimiz zamanlar olacakmı acaba çok merak ediyorm..hocamıza allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin. taksiciler kamyoncular minibüsçüler halk ve iett otobüs şöförleri hepsi zır cahil zaten. adamlar ha bir motosiklete çarpmışlar ha bir kediye çarpmışlar umursamıyorlar ki. akla gelen gelmeyen ne kadar hakaret ve küfür varsa etsek bile bu adamlara az gelir hatta belki iltifat zannedip gülümserler bile . r: