Öldürdü, suçsuzum dedi

üzücü bir başlık, insanı ürperten bir kaza fotoğrafı, altında da kalitesi güleryüzünden yansıyan harika bir insan fotoğrafı,
çok kötü oldu bu haber.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına allah sabır versin.

içimden çok kötü şeyler yazmak geliyo ama kendimi engelliyorum tutuyorum...yoksa o taksici denen denyonun ne geçmişi kalır nede geleceği...hepte öyle olur zaten motorcu bir anda fırlar kendileri kuzu gibi şeritlerinden gidip hertürlü trafik kurallarına uyarlar...:pr::pr::pr:terbiyemi bozmadan allaha havale ediyorum kendisini...

emre öğretmenimizde yüce rabbimden rahmet geride kalan kederli ailesinede sabırlar diliyorum...:salut:

Kask kafadan nasıl çıkar ya :pale: Arkadaşlar şu kasklarınızın kilitlerini takın lütfen. Asla açık gezmeyin :pale:

Allah rahmet eylesin.

zamanında bende ilk baştaki fotodan koydum kaldırdı ADMİNLER :D bunu nie kaldırmıyo neyse konuya döneyim başınız saolsun daha doğrsu başımız saolsun...

ne önlerine bakarlar ne arkalarına üç kuruş daha fazla kazanmak için üzerinden geçmeye çekinmezler ne diyeyimm başka bu ülkede motosiklet kullanmak ırakta yaşamaktan daha zor

Allah rahmet eylesın hem degerli bir ogretmenımızı hemde motosıklet tutkunu kardesımızı kaybetmısız. :( Valla bu meslek grubu neysee....

Son düzenleme:
allah yakınlarına sabır versin..malesef bizi öldürüyorlar ve kimse bunun hesabını sormuyor..motosiklet tutkusunu özgürce yaşayabileceğimiz zamanlar olacakmı acaba çok merak ediyorm..hocamıza allah rahmet eylesin..

çok üzücü bir haber.başınız ve başımız sağolsun:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi varya küfür yazıcam zor tutuyorum kendimi ::angry2::::angry2::

bu taksiciler varya ah ah adam olmazlar serefsizim!!!

allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.yakınlarına ise allah sabır versin...

olamaz böyle bişey ya.Daha ne kadar sürecek ki bu böyle.Haksızlıklarla koyun koyuna yaşama savaşı verdiğimiz bu ülkede bizi duyan olmayacak mı:pr:

Allah'tan rahmet diliyorum öğretmenimize inş. yattığı yerde huzurlu olur...Yakınlarına büyük sabırlar...:salut:

Allah rahmet eylesin. taksiciler kamyoncular minibüsçüler halk ve iett otobüs şöförleri hepsi zır cahil zaten. adamlar ha bir motosiklete çarpmışlar ha bir kediye çarpmışlar umursamıyorlar ki. akla gelen gelmeyen ne kadar hakaret ve küfür varsa etsek bile bu adamlara az gelir hatta belki iltifat zannedip gülümserler bile . :pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hani bu taksicileri götürüp ıssız yerlerde gırtlaklıyorlarya içim soğuyo :pr: bu kaçıncı yaa

Allahım; sen sabır ver sevdiklerine.!!!!..
Ailesine ve öğrencilerine buradan metanetli olmalarını söyler, başları sağolsun...

Bir bilgi dağarcığı daha kaybetmenin üzüntüsündeyim...Mekanı cennet,içtiği zemzem olsun..:rendeer:

.
Taksici mi......Allah bildiği gibi yapsın..
Rabb-ım bilir işini..
Onun işi ağırdır ama sık dokur...
:wiinkk:

Allah rahmet eylesin... Arkadaslar dikkat hem onumuzdekilere hem de arkamizdaki araclara...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar