Öldürdü, suçsuzum dedi

ALLAH rahmet eylesin hocamıza
aman arkadaşlar çok dikkat edelim sadece kendimizi yola vermekle olmuyor etrafımızı da iyi kollamamız gerekiyor işte görüyorsunuz dengesizin biri arkadan çarpmış bir de suçsuzum diyor
hele hele dolmuş ve kamyonlara daha da dikkat edin ne yapacakları belli değil

Türkiyede trafikte taşıt kullanmayı bilmeyen insanlar yüzünden bırakın motoru yaya bile olsak hayatımız tehlikede her an tehlikeyle yaşıyoruz. Bir çözüm bulmak için uğraştık tartıştık durduk yok abi bunun çözümü yok herkes maganda gibi araba otobüs minibüs kullandıkça bu işin çözümü yok. Ceza yazmakla bu iş bitmiyor sanki 4 tekerlek kullanan herkes yola çıktığında kendini yarışlarda zannediyor.

keşke dün ordan geçmek zorunda kalıp da bu kazayı görmeseydim.. kaza olduktan biraz sonra arabayla oradan geçiyordum henüz polis gelmemişti sadece 2 tane kurye durmuşlardı onları görünce dikkatimi çekti o tarafa doğru baktım önce taksiyi gördüm ardından yerde cansız yatan bedeni.. çok etkilendim burda anlatmak istemiyorum sizi de etkilemek istemiyorum ama umarım hiç biriniz böyle bi manzarayla karşılaşmazsınız. hocamızın yakınlarına başsağlığı diliyorum..

345

Allah rahmet eylesin.arkada kalanlara allah sabır versin.Resimlere bakılırsa taksinin önü baya bi hasar almış çok şiddetli bi çarpma olmuş anlaşılan.Önüne çıkacak yerde göremedim bana göre resmen arkasından dalmış.çok üzücü...

asm

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyor.

Deli gibi bir oraya bir buraya sapar(tabiri caizse atlar!) bu taksiciler sonrada suçsuzum der bu olaydaki gibi

Sol şeritten en sağa kırarlar bir müşteri el kaldırdığında

Minibüs ve taksilerin hakkaten kaldırılmasını istiyorum(işini temiz yapan onlarcasına rağmen çoğunu sevmiyorum trafikteki dengesizliklerinden ötürü!)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyor.

Deli gibi bir oraya bir buraya sapar(tabiri caizse atlar!) bu taksiciler sonrada suçsuzum der bu olaydaki gibi

Sol şeritten en sağa kırarlar bir müşteri el kaldırdığında

Minibüs ve taksilerin hakkaten kaldırılmasını istiyorum(işini temiz yapan onlarcasına rağmen çoğunu sevmiyorum trafikteki dengesizliklerinden ötürü!)

Onlara hep kızgın olduğum için belki 10 seneden beri, alkol veya başka bir sebepten ötürü araba veya motora binmeyeceksem, taksi ile minibüs yerine otobüsü tercih ederim. Herkes böyle yapsa sayıları düşer.

Üzücü bir olay.Allah rahmet eylesin , sevenlerine ve ailesine de sabır versin.

Buna benzer refüje çarpmayla sonuçlanmış bir kaza görmüştüm , o günden sonra daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum...

Hocamıza allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarınada başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin,Bunları denetleyen yok anasını satayım.adamlar ne trafik kuralı diye birşey bilmiyorlar ki .Sorsan bunların çoğu levhaların anlamlarını bile bilmezler

murat cevık

arkadaslar murat hocam besıktas ataturk anadolu lısesınde fızık zumre baskanıydı.kendısı 1.donem dersımıze gırdı ama 2. donem nasıp olmadı.kı keske olsaydı.deqerlı hocamın mekanı cennet olur inşallah.hocaya bır gun hocam bu havada da motorla mı geldınız demıstım(kar yağıyordu)bana deliyiz ama o kadar da değil demıstı.keske o gun de motorsuz gelseydı...mekanı cennet olur inşallah...

Allah ölene rahmet kalanlarada sabır versin.. :(:( Adi şerefsiz sürücülere de akıl ve izan..

bu hbri görmeden önce en son attığım msj motoru sizden ne soğutabilir sorusunaydı verdğiğm cewap ise bir işini bilmeyen servisler iki taksiciler üç ise minübüsçüler idi şişli anadolu lisesinden öğretmenim olan çok ii bir kişiliğe sahip bi insanın da ölümünde rol alan taksici arkadaşlar daha ne kadar rahat bi tawırla insanları ezmeye dewam edicek merak ediyorum günde 2 yada 3 kere kaza atlatıyorum bunların yuzde 90 nına taksiciler neden olmakta Sarp Erdem in ise neden aramızda olmadığı ortada bi çözüm bulmak zorundayız artık sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar