Olcay (Eyong) 650R Aldı! Hayırlı Olsun!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ulan hadi ordan yeme beni sanal adam beni daha tanıyamamışsın heralde , ben kimsenin özeline girmem , tanıyamadıysanda tanı , bak demekki herkes senin kadar sanal değil senden başka bu konuya bu kadar önem veren yok....:farao:

:queen: :queen: :queen: :queen:

Bilocan adamın ağzından yazmışsın...Bu konuya önem verecek tabii....Her ne kadar panda yavrusu da olsa:queen: :queen: :queen:

Okurken çok güldüm.....Adam o kadar yemin etmiş..Nerdeyse yere yatıp göbek atacaktı...:queen: :queen:

ulan hadi ordan yeme beni sanal adam beni daha tanıyamamışsın heralde , ben kimsenin özeline girmem , tanıyamadıysanda tanı , bak demekki herkes senin kadar sanal değil senden başka bu konuya bu kadar önem veren yok....:farao:

ulan keko benim ağzımdan yazıyon sonra name yapıyon...yani hem suçlu hem zeytinyağı hesabı...noldu girmiyodun siteye...hemen bana cevap yazmışın...hah şöyle akıllı ol bakem...özürünü kabul edermiyim etmezmiyim onu düşün...gelirsin kucağa...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ulan keko benim ağzımdan yazıyon sonra name yapıyon...yani hem suçlu hem zeytinyağı hesabı...noldu girmiyodun siteye...hemen bana cevap yazmışın...hah şöyle akıllı ol bakem...özürünü kabul edermiyim etmezmiyim onu düşün...gelirsin kucağa...

Valla sen edermisin bilmem ama olcay edermi bilmem....:p Nası cümle oldu bu yaaaaa....:p :p Biraz ağır kaçmış...Şaka kaka olmuş....:cat: :cat:

Bayram da affet diycem ama daha çok var be bayrama...

Hayırlı olsun arkadasların dedıgı gıbı nazarı olsun o kadar olur :) kazasız belasız surusler

sen de editle, sil o eklemeyi, olsun bitsin...
ne diye yeminler edip, yerde taklalar atıyorsun... :bounce:

abi işin aslı ne biliyomusun...bu bir komplo şaka diye düşündüm...kim yaptı diye üstüne gidecektim işin...silmek aklıma geldi ama bu tezgahı kim kurdu ortaya çıkarayım dedim...hangi mod diye...Erhanın yanına uğradım benim nickimle yazılmış harbiden...sonra öğrendik işin aslını...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan yemin ederimki bunları ben yazmadım...vallahide billahide iftira be...hangi modun işiyse ayıp etmiş...:farao:

senin yazmadığın aşikar merak etme.senin bir hakaret uslubun vardır ki bu hiç seninkine benzemiyor :)

birisi şaka mı ne yapmış işte sana aklınca

senin yazmadığın aşikar merak etme.senin bir hakaret uslubun vardır ki bu hiç seninkine benzemiyor :)

birisi şaka mı ne yapmış işte sana aklınca

şaka yapan arkadaşda site üyesi bir arkadaş...odun cinsinden ama...:p

bu arada size yemin ederim Olcay bu motoru aldığına pişman...abi ben Olcayı tanıyorsam ondaki motor heyecan ve aşkını anlıyorsam...parayı alınteriyle kazanan biri olduğunu biliyorsam..ki biliyorum...yemin ederimki pişman...her ne kadar zararım yokda dese ben inanıyorumki mutsuz...bu benim görüşümdür...hayır diyebilir...onun duygularına hep tercüman olmuşumdur...

renkten mutsuz...bel ağrılarından mutsuz(dur)...sarfiyattan mutsuz...

motordan umutsuz...:queen:

Bu bir Mete Handro tesbitidir...:bounce:

Valla haklı gibisin be Mete... :) Olcay'ı tanımıyorum ama siteden yazdıklarını yaptıklarını takip ediyoruz, bana da bu motorla pek mutlu olamaz gibi geldi :)

Valla haklı gibisin be Mete... :) Olcay'ı tanımıyorum ama siteden yazdıklarını yaptıklarını takip ediyoruz, bana da bu motorla pek mutlu olamaz gibi geldi :)

hocam şöyle izah edeyim...biz motorcular motorlarımıza aşık tipleriz...motorla yatar motorla kalkarız...yolda bir mobiletde görsek şöyle kafamızı çeviririz...neden...çünkü bizden biridir o...neyse benim tanıdığım Olcayda bu heyecanı göremedim...bize gösterirken bile soğuktu...yani sanki başkasının motorunu anlatıyordu...bence yanlış seçim yaptı...hayırlı olsun diyelim ama bir dahaki düşmesinde motoru servise bırakır ve satar...inşallah yanılırım...ama kardeşim daha iyisini hakediyor...aynı paraya neler var...gölge düşürmeyim diyorum yeni motor heyecanına ama ne bileyim ben Olcaya daha iyi bir makina yakıştırırdım...

OOOha yani olcay burdanmı duycaz lan motor aldıını,biz biiş almadan önce 20 kere arıyoz seni :mrgreen:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN KARDEŞİM KAZASIZ BELASIZ BİN İNŞALLAH

OOOha yani olcay burdanmı duycaz lan motor aldıını,biz biiş almadan önce 20 kere arıyoz seni :mrgreen:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN KARDEŞİM KAZASIZ BELASIZ BİN İNŞALLAH

Olcay (Eyong) 650R Aldı! Hayırlı Olsun! - 20-03-2007, 06:22 AM

ohannesburg yani reis....:p ama avatarında sanırım yok falan diyor ya...alışamadım ona ben...orasını hiç boş görmedim...tuhaf bi durum...:pale:

Metehan kaza yaptım biliyosun bende çok bişi yok ama karşı taraf tuttu biraz ama kredi çektim.Yani motorumu yaptırıyorum zati çok bişide yoktu 500 ytl ye falan malolucak.

tekrardan geçmiş olsun biliyorum...hayırlısı dostum be...neler görüyorum bu hayatta...Allah bizi korusun...

tekrardan geçmiş olsun biliyorum...hayırlısı dostum be...neler görüyorum bu hayatta...Allah bizi korusun...

:queen: :queen: :queen: ulen adam bmw alsa bu çene ile ondan bile bezdirisiniz beee. Allah motoru olanları metehanın çenesinden korusun:queen: ( eee amin diyen yok mu:silent: :mrgreen: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar