Gel lan, gelde geyik yapak çay içek. Haftada iki kamyon mal indiriyoruz, kamyon gelen bir güne denk gelde çalıştırayım seni :cherry:
Tezgaha gelme, zaten bende senin tezgahına gelip bir daha video filan uraşamam. Zira hız yapmayı seven bir adam değilim, güç olsun ama abartılı hızlar gereksizdir. 100 km/h dan sonra bizi sadece Allah korur, kask koruma filan hikaye.
Fakat bilmediğin konularda sallama, yada sallayanların maşası olma

şu bir gerçektir ki motorun normal limitlerinde (redline girmeden) 250 yapacağını bende sanmıyorum. Hatta yapmaz diyebilirim.
Makine rodajda olduğu için son hız denemesi yapmadım, zira İstanbul da yapabileceğimi de sanmıyorum. Ama sana bir iki rakam söylüyeyim hesabını sen yap.
4000 devirde 95 km/h yapıyor (bunu bir ölçü kabul et) , alet redline a 10500 de giriyor. Yani kaba bir hesapla 10 bin devirde 240 km/ yapar. deviri 10500 e kadar orjinal haliyle çevirebilir mi bilmiyorum ama çeviremese bile en basidinden bir eksoz yada hava filtresi ile 10500 ü rahat çevirir düşüncesindeyim buda 250 km/h a dayanır anlamına gelir. E 10500 devirde redline giren bir aleti hafiften bi 11 000 e dayamak zarar vermez (kısa süreli) yani bu alet 250 km/h yapar diyebiliriz.
Hatta ne tesadüftür ki bu sabah biraz sıkıştırayım sebebi ile devir yükselttiğimde 8500 devirde 200 km/h yapıp geri düşürdüm deviri (malum rodaj)
4000 devirde 95 km/h
8500 devirde 200 km/h
Bunu baz alarak bilenler ve anlıyanlar hesaplarını yapıp tahmin veya net düşüncelerini yazarlar. Ama sen yazma
Sakın gaz verme çünkü İstanbul yollarında 250 km/h basamam ben, buna cesaretim yok açıkcası
Sen öyle san başladım bile
Dün yolda ve her yerde lazım olabilecek alet edevatlarımı motorun sağına soluna sıkıştırırken pompayı bagaja sokamadım. Comet de arka demir yoktu ve zorlada olsa pompa giriyordu ama bunda olmadı, e her türlü lastik tamir takımım yanımda, pompa olmadan olur mu?
Bende arka selenin kilit mekanizmasını söktüm, pompayı bagaja yerleştirdim. Bagaj plastiğini gerekli yerlerden delip plastik kelepçe ilede bir güzel sabitledim (Nasılsa her zaman lazım olmıyacak) sonra kilit mekanizmasını geri takdım lokum gibi oldu
Bu hafta içi arka kuyruğu söküp siyaha boyıyacağım, sonrada ön yan grenajların alt kısımlarını söküp boyıyacağım. E grenajları sökmüşken daha güçlü bir yada iki korna ve uygun bir yere sis farı takarım.
Sökcem boyucam diyorum ama ne yapacağımı merak edenler olabilir.
Motor aşağı yukarı şu resimdeki gibi olacak;