Okunacak konu açın (yeter ne olur)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
rumuz için 12 karakter veriyorlar (yanlış bilmiyorsan)senin rumuzun 17 karakter

İsteyen üyelerimiz için zamanında aldığı rumuzları gerçek isimleri ile değiştiriyoruz, ve bunu kontrol panelinden yapıyoruz. Sanırım panelden bu değişikliği yaparken bahsettiğiniz sınırlandırmaya maruz kalmıyor rumuz.

Rumuz değişikliğini sadece gerçek isim ile yapıyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Okunacak konular ciddi emek istiyor. Zamanında çevirilerle,makalalerle birşeyler derleyip yazmaya çalıştım.

Ya ben beceremedim ya da ilgi alanımız değil bunlar :)

Forumdaki ilgi ve alakayı örneklendirmek gerekirse :

Konu: Motra bşlıyrum ne yrdım lütfn :s
Konuyu açan: X adlı hatun kişisi.

Okunma sayısı: 241541651 Gelen cevap:221310

Konu: Motora başlıyorum ne alayım.
Konuyu açan: Y adlı er kişi.

Okunma sayısı: 100 Gelen cevap:Bi bitmediniz...

Ya da;

Konu: Tekerim dönüyor ne yapayım.
Okunma sayısı: 241541651 Gelen cevap:221310

Konu: Güvenli Sürüş İçin Olmazsa Olmazlar nelerdir?
Okunma sayısı: 100 Gelen cevap:Kardeş özet geçsene.

Böyle birşeyler işte.

Rakamlar diyor ki :

Dün ekipman tavsiyesi üzerine konu açtım ve söylediklerini üzerime aliniyorum. Konunun başlığına bakarsın, başlık sana göre değilse çeker gidersin okumazsın. Bu kadar basit.
Asıl sen konu kirliliği yapıyorsun. Her 4 yada 5 güne bi senin açtığın gibi konu açılıyor. Eğer böyle bir uyarı gerçekten gerekiyorsa yetkililer gerekli müdahaleyi yapar.

İçi boş konular derken burada acemi insanlar var (benim gibi) öğrenmek için soruyoruz

İmla kurallarına uymanın yanlış tarafı nedir Türkçe zaten her geçen gün kan kaybediyor forumlar bu imla kurallarını öğrenmek için elverişli platformlar

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Dün ekipman tavsiyesi üzerine konu açtım ve söylediklerini üzerime aliniyorum. Konunun başlığına bakarsın, başlık sana göre değilse çeker gidersin okumazsın. Bu kadar basit.
Asıl sen konu kirliliği yapıyorsun. Her 4 yada 5 güne bi senin açtığın gibi konu açılıyor. Eğer böyle bir uyarı gerçekten gerekiyorsa yetkililer gerekli müdahaleyi yapar.

Bakmadım zaten 🙂 aynı şey senin içinde geçerli bakmazsın olur biter. Niye yazma ihtiyacı hissettinki

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

İçi boş konular derken burada acemi insanlar var (benim gibi) öğrenmek için soruyoruz

İmla kurallarına uymanın yanlış tarafı nedir Türkçe zaten her geçen gün kan kaybediyor forumlar bu imla kurallarını öğrenmek için elverişli platformlar

Öğrenmek isteyene saygı duyarım. Keşke arama butonun da yazdığında daha çok bilgi bulabileceğini de öğrenseydin

Bakmadım zaten �� aynı şey senin içinde geçerli bakmazsın olur biter. Niye yazma ihtiyacı hissettinki

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

Öğrenmek isteyene saygı duyarım. Keşke arama butonun da yazdığında daha çok bilgi bulabileceğini de öğrenseydin

Arama butonunu aktif olarak kullanıyorum.Sadece bu forum değil arama motorlarında da aratıyorum hem zamandan kazanmak hem de kirlilik oluşturmamak için.
Forumda olan konuları araştırıyorum ne zaman bir konu açacak soru soracak olsam zaten forumda benden önce en az bir iki kişi o soruyu sormuş oluyor bu sebepten foruma girdiğimde genelde ileti bile yazmadan çözüyorum sorunu.
Sormak istediğim sorunun cevabını bulamadığımda konu açıyorum bunu bilmediğimi neye dayanarak söyledin ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar