Bunu en iyi düşünen askeriye olmuş.
Askeri okullarda ; kameralı cep telefonları yasak!
Onun haricinde cep telefonu sessiz konumda ; etrafı rahatsız etmeyecek şekilde serbest...
Okullarda ateşi ve tekerleği de yasaklamalı bence.
ateşli silahlar da icattır.Okullarda ateşi ve tekerleği de yasaklamalı bence.
Adam gibi eğitim almak isteyenlere ve + puan yapanlara sözüm
ADAM GİBİ EĞİTİM ADAM OLANA VERİLEBİLİR ANCAK
eğitim almayıp telefonla oynayana eğitimi isteseniz de veremessin
Eğitim ailede başlar. Okulda pekişir. Her veli her öğrenci ve her eğitimci mükemmel olmayabilir. İstisnalar kaideyi bozmaz. Herkez işine geldiği gibi konuşur. Eskiden cep telefonu varmıydı? Öğrenciler telefonsuz ne yapıyordu? Telefonlar onlar için oyuncak. Haberleşme dışında özelliklerinden yararlanarak boş vakit yaratarak derste bile öğretmeni dinlemeyip telefonuyla oynama cüretini gösterebiliyor. Eğitim Adam Olmak isteyene verilir. Kendisi almıyorsa kendi bilir. Şikayet yok... Ne ekersen onu biçersin... :queen: :queen: :queen:
Güzel bir tesbit katılıyorum.
Disiplinin diğer adı "Düzenlik" dir.
Düzenin olduğu yerde huzur vardır. Dirlik Beraberlik vardır.
Temizlik,Sağlık ve Mutluluk vardır.
Bunu Milli Savunma Bakanlığı Gerçekleştirmiştir. Eğitim gibi Ulusal Hassasiyet gösteren Ülkenin korunması ciddi bir iştir. Dolayısıyla disiplinli keskin ve kati kurallarla donatılması gerekir. Taviz asla verilemez.:bounce:
Çoğulcu demokrasilerde toplum yaşayışını kurallar tesbit eder. Herkes te uyar. Yasaklanmasının sebebi vardır. Bu sebeb çoğulu ilgilendirir. Toplumun sağlığı ve sıhhati için bu şarttır.:cat: :bounce:
Türkiyede iki bakanlık vardır. İkiside "MİLLİ" kelimesi ile başlar.
birisi "Milli Savunma" diğeri "Milli Eğitim"
Çok önemli kurumlardır. Güzel Türkiyemizin geleceğini şekillendirecek iki kurum.
ÇOK ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ. Yanlış yapmamalıyız. Tüm duyarlı insanlarımıza TEŞEKKÜRLER:cat:
Eskiden okullarda askeriye gibi katı kurallar içerirdi.Şimdi hiç biri kalmadı ve görüyoruz şimdiki nesli ve öğrencileri.Ama halan Tsk halen üst düzey,kaliteli askerler yetiştiriyor.Askeri okullar ; Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlıdır. Milli Savunma Bakanlığı ile alakası yoktur! Bazı konularda Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak çalışır...
Aman bu konuda Dikkatli olalım.Hassas bir mevzu...:cat: