Okullar da Cep Telefonu Yasaklansın mı ?

Okullar da Cep Telefonu Yasaklansın mı ?

• Evet

Oy: 10 41.7%
  • Hayır

Oy: 11 45.8%
  • Banane

Oy: 3 12.5%
  • Fikrim Yok

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz lise sonda iken yasaktı şimdi neden değil?

la musti msn nen hala arızalımı...:mrgreen:

bu sefer ben arızadayım anlatırım başlayacam yenimahalleye

sen normal olmadın ki zaten...:p

telefonun yasaklanması neyi çözücek ben bunu anlamıyorum.. yani çirkinlikler devam edicek ama bunu tv de izleyemiyecez. yapmaya çalıştıkları bu bence...

Walla kardeşlerim ceptelefonu ndan önce yasaklanması gereken daha önemli şeyler war... (bilmiorm anladınız mı)

Bazı öğretmenler okullarda yasanılan olaylara göz yumuyorlar;üstelik bundan gururla övünüyorlar..

Olmaması gerekn şeyler..Biz de okuldayken çok şey yasadık ordan biliors..
Ama herşeye rağmen güsel di o yıllar :D

su anda yasak ama yasak olmamalı..... ama kameralılar yasak olmalı cunku kotu emellerıne kullanıyolar

Biz lise sonda iken yasaktı şimdi neden değil?

nerde yasak deil nerde:silent:bizim okulda bi yakalandımı yıl sonuna kadar(yaz tatili)telefonuna elveda diyorsun.bugünlerde kılık kıyafet yönetmeliğini falan çok ağırlaştılar cinlerimi tepeme çıkarıyolar yaw:pale:

bunun asıl nedeni;çocuklar birbirleriyle SMS üzerinden yazılı soruları falan gönderiyorlarmış...

Kurallar çiğnenmek içindir:pBen yine de tüm riskleri göze alarak getiriyom...:cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
HAYIR. telefonu yasaklayacaklarına adam gibi eğitim versinler..

ne eğitimiymiş o.
kesinlikle yasaklanmalı sadece telefon konusu değil, disipsinsizliğin hertürlüsü de ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

@ DELİÇOBAN ...

Kardeşim benim de değinmek istediğim konu buydu işte ...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Yasaklanmalı, çünkü iletişim değil öğrencilerin dertleri ki öyle bir sorun okul içine, dışına koyulacak ankesörlü telefonlar ile giderilir. Ya herkese şifreli dolap versinler ya da girişte toparlasınlar telefonları, yasak olsun, dayaksız sıkı bir disiplin gelsin, ders saatinde telefonun işi ne çalmasa bile titriyor şeytan icadı :)) ), hepsi orada 'çet' kültürü ediniyor. :farao:

Adam gibi eğitim almak isteyenlere ve + puan yapanlara sözüm
ADAM GİBİ EĞİTİM ADAM OLANA VERİLEBİLİR ANCAK
eğitim almayıp telefonla oynayana eğitimi isteseniz de veremessin
Eğitim ailede başlar. Okulda pekişir. Her veli her öğrenci ve her eğitimci mükemmel olmayabilir. İstisnalar kaideyi bozmaz. Herkez işine geldiği gibi konuşur. Eskiden cep telefonu varmıydı? Öğrenciler telefonsuz ne yapıyordu? Telefonlar onlar için oyuncak. Haberleşme dışında özelliklerinden yararlanarak boş vakit yaratarak derste bile öğretmeni dinlemeyip telefonuyla oynama cüretini gösterebiliyor. Eğitim Adam Olmak isteyene verilir. Kendisi almıyorsa kendi bilir. Şikayet yok... Ne ekersen onu biçersin... :queen: :queen: :queen:

Bunu en iyi düşünen askeriye olmuş.
Askeri okullarda ; kameralı cep telefonları yasak!

Onun haricinde cep telefonu sessiz konumda ; etrafı rahatsız etmeyecek şekilde serbest...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar