Öğretmen maaşıyla hayalimdeki motosikleti nasıl alabilirim?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bence 2. el çok eski olmayan motorları da düşün
mesela er5, 2003 2004 temiz bir tanesini 6500-7000 civarına bulabilirsin.alırsın kredini de her ay paşa paşa ödersin.yoksa kenara para koyulmuyor(en azından ben koyamıyorum)
kaldıki iş motoru almaklada bitmiyo, bunun kaskı+koruması+giysisi var.onlarıda es geçmemek lazım ama onlarda az para tutmuyor yani.15000 kredi alıp hepsini motora verirsen geriye korumalara paran kalmayacak ki bence korumasız kesin olmaz(hele hele trafikte bu kadar öküz dolanıyorken)
bi ihtiyaç oluyo, bişey çıkıyo gidiyo para, kendini biraz zora koşup bağlamadan olmuyor yani
o borcu bitirdikten sonra da satarsın motorunu biraz daha yukseltirsin modelini
boylece motorsuz kalmadan, güzel makinelerle istediğin motora adım adım ulaşırsın
ayrıca KK ile almayı bende düşündüm çok ama sıfır alsam pahalı, 1 2 sene eskiye gitsem 2. ele KK ile satış yapan yer yok.olsa hemen alıcam valla.bu dediğim fiyat aralığı yenisi 10-11 olan motorlarda, 2-3 sene modeli eskitsem fiyat oluyo 6-7 bin lira ki az fark değil.

Kanuni caracal diye bir motor çıkmış

Galiba onu ilerleyen zamanlarda alabilirim. Fiyatı 4500 ytl

Moderatör
Saygideger hocam, ilk mesajini yazali 7 ay olmus.. $imdiye kadar bankadan 2.000 YTL kredi cekip 2. el temiz bir motor alip, taksitlerini odemistin bile :)

bence hyosung gt 600 yerine gt 250 alabilirsin.hiyatı senin için daha uygun olur.biraz motor hacmi düşük olsada senin tatmin eder bence.görünüş açısından mükkemmel.yani seni tatmin edeceğini düşünüyorum :cat:

sevgili öğretmenlerim aynı zamanda devletimin memurları allah devletimize zeval vermesin fakat kıbrısta kaldığım zamanlar kıbrıs hükümetinin yaz tarifesi uygulamasıyla 2 de kapanan devlet daireleri ve resmi kuruluşlarda çalısan memurlara baktığım zaman içim acıyo mahvoluyorum neden derseniz kıbrıs insanının tembelliği ve TC vatandaşına bakış açısı İngilizlere ve Kıbrıs vatandaslarına bakış açısı arasında dağlar kadar fark varken buda yetmiyomuş gibi TC nin zengin babanın şımarık oğlu misali oradaki asgari ücretin 2 katını alıp örnek: polis 3 milyar maaş alıyor emekli olan bir insan burda ne kdrsa 2 katından fazlasını alıyor gelin görünki hala nankörce vefasızca şuursuzca konuşanlar Askeri bile istemeyenler var. Tabi içlerinde düzgün insanlarda var 74 sonrası Türkiye'den gelenler :) neyse biraz alakasız bir konu belki ama konu baslığı bende farklı duygular uyandırdı. Umarım sende birgün istediğin motoru alırsın umarım sende birgün bu kadar maaş alırsın hiç değilse maaşı yollayana nankörlük etmezsin.

kardeş bence;
1-ikinci el temiz,düüşük km.li bir ybr-125 al.kullanmayı öğren.
2-bu arada para biriktirmeye devam et.
3-hyo 650 yi boşver 250 liğini al(170km/h yaptım.makine gidiyo)
4-senin kafadan senin kadar maaş alan bi örtmenle ewlen ve hayalindeki motoru al :)
5-al sana hayaline uzanan devlet kara yolu :)
2005-2006 model yamaha ybr aldım-siyah(parasını önceden biriktirdim) tatile gittim bu aletle ist-altınoluk-çanakkale-asos-izmir 1500 km yol yaptım :)
2006-2004 model kawasaki er-5 aldım-siyah(kredi borcu yeni bitti)
2007-tatile gitcem yine dönüşte honda cbr 600rr alcam 2 sene kredi ödiycem
ps:devlet memuruyum

sık dişini hocam 22ne kaldı ii bi zam kaparsınız [tüm memurlar] sende o zaman muradına erersin ee şimdiden bi bayiye müracatını yap derim:D:cherry:

hocam hyosung 250cclikten al,zaten görünüşü aynı 250 cc de yamana atılır bir güç değil ayrıca..ha ilerde 250cc süratın yetmez(ki normal bir insan 250 cc ile gündelik yaşamını rahatça sürdürebilir) gider 600 lüğe geçersin 250liğini satıp 3-4bin ytl zararın olur belki ama.. o süredede hayalini ertelememiş olursun,para biriktirmeye zamanın kalır.

kardeş bence;
1-ikinci el temiz,düüşük km.li bir ybr-125 al.kullanmayı öğren.
2-bu arada para biriktirmeye devam et.
3-hyo 650 yi boşver 250 liğini al(170km/h yaptım.makine gidiyo)
4-senin kafadan senin kadar maaş alan bi örtmenle ewlen ve hayalindeki motoru al :)
5-al sana hayaline uzanan devlet kara yolu :)
2005-2006 model yamaha ybr aldım-siyah(parasını önceden biriktirdim) tatile gittim bu aletle ist-altınoluk-çanakkale-asos-izmir 1500 km yol yaptım :)
2006-2004 model kawasaki er-5 aldım-siyah(kredi borcu yeni bitti)
2007-tatile gitcem yine dönüşte honda cbr 600rr alcam 2 sene kredi ödiycem
ps:devlet memuruyum

bence bu yazıyı çerçevelettirip "memur nasıl motor alır". diyenlere hediye etmek lazım:cherry:

güzel öneri tebrikler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar