öğrenci motoru

%99 cbr , %1 Kanuni alabilirsin... Tabi o da kafana taş düşerse... Bence 2. el bir cbr bul , 3.000-4.000 arasında bulabilirsin.

Hiç olmadı ağır abi istiyorsan git Keeway Superlight al =)

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.
şimdi de cbf150 ve cbr125 arasında kaldım.
bi arkadaş düşeceksin demiş. her ne kadar acemi olsam da çok fazla düşmem herhalde :) cbr nin granajları çok mu dandik yani yatırınca hemen kırılıyor mu onu anlamadım.
ayrıca cbf150 çok ideal bir motor fakat şöyle ki cbr125 de görünüm olarak harika ki yaşım itibariyle benim için görünüm de çok önemli.
bir sorum da şu: hangi motor canımı daha çok korur? yani kayma az olur veya onüme bi araba çıktığında daha kıvrak manevra yapabilirim?

Arkadaşım bence 2. el CBF 250 al. Hem şehiriçinde hem de şehirlerarası senelerce rahatlıkla kullanırsın. 125 likleri ise en fazla 1 yıl sonra değiştireyim dersin. Hem CBF 250 satarken de çok değer kaybetmez. Fazla sorun çıkarmaz, parça gelmedi diye yatmaz. Bi değerlendir bence...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
paran yetiyorsa cbf150, yetmiyorsa zamlanmadan ybr al derim
ama ybr de stoklar bitip zamlanınca kesinlikle cbf150 al derim.
ama en iyisi git 2sininde üstüne bir otur. öyle karar ver
o zaman sen de buyuk ihtimalle cbf150 diyeceksin
aynı zamanda cbr125 ve cbf150 nin parça fiyatları arasında uçurum olduğunuda aklından çıkarma
öğrenciyim diyorsun
o halde cbf150

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence:

1-)Honda CBF 150
2-)CBR 125
3-)YBR125
4-)Mondial 100 kh gibi ekonomik ve kullanışlı bir motor da alabilirsin.

CBR ve YBR'nin ikinci ellerini uygun bir fiyata bulabilirsin. Bu yazdığım motorların hiçbirinde bir sorun çıkmadan uzun süre kullanabilirsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.
şimdi de cbf150 ve cbr125 arasında kaldım.
bi arkadaş düşeceksin demiş. her ne kadar acemi olsam da çok fazla düşmem herhalde :) cbr nin granajları çok mu dandik yani yatırınca hemen kırılıyor mu onu anlamadım.
ayrıca cbf150 çok ideal bir motor fakat şöyle ki cbr125 de görünüm olarak harika ki yaşım itibariyle benim için görünüm de çok önemli.
bir sorum da şu: hangi motor canımı daha çok korur? yani kayma az olur veya onüme bi araba çıktığında daha kıvrak manevra yapabilirim?

kesinlikle haklı o arkadaş elbetteki düşeceksin.önemli olan bunlardan ders çıkarman.2 çeşit motorcu vardır dostum.biri düşmüş olan diğeri düşecek olan.tabikide allah herkesi beterinden korusun ama bu bir gerçek.seni korkutmasın aksine hiç vazgeçme bak göreceksin nasıl bir duygu bu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar