Of Of

O Kadar Hevesım Varkı Vitesli Motorlara Arabalara Ama Hic Birini Alamıyorum Ne Yapsam Bos Hep Aynı Hep Aynı Bana Yardımcı Olun Lütfen

ne kadar paran var hangisini almak istiosn ? kaç yaşlındasın ailen neden bırakmıo bunları yazarsan daha net olur

23 Yasındayım Motor Sakat Is Diolar Vede Hic Param Yok :)

Vitesli Cin Malı Olmayacak Motorlar Hosuma Gıdıyo :)

Son düzenleme:
biraz sabır.. para biriktir.. usanmadan çalış.. iş beğenmemezlik yapma.. hem bak siçicilikte var ; çin malı olmasın diyorsun.. 30 yaşındayım bir mesleğim var ama motorumu alabilmek için cumartesi pazarda çalışıyorum.. diğer meslektaşlarım tatil yaparken ben sabahın köründe uyanıyorum.. neden ? çünkü motora binmeyi GERÇEKTEN çok istiyorum.. allah yardımcın olsun.. unutma boşa verecek 10 kuruşun bile yok.. karar ver ve yap....

peki bu şartlarla (paran yok, ailen izin vermiyo vs.) motor arıyorum topiğini açmakta aceleci davranmamışmısın sence bulsan alabilecekmisin? :bounce: :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Az zamanın kalmış,işe bulaştın mı en fazla 2 sene sonra motor sahibisin.:wiinkk:

emekkoray cok dogru sana katılyorum,cok istemek başarının yarısı diger yarısı senin elinde

:) Saolun Arkadaslar Insaallah Bigün Bende O Motorun üstünde Seyahetlere Katılıp Gezecem Tabi Eksozda Atacam Motora Aradada Bagırtacam :)

3-4 sene tartışalım sende bu arada para biriktir, bi dahakine topic açma burdan devam ederiz;)

abicim sen 23 yaşındasın ben 16 yaşındayım kendim yaz tatillerinde calıstım motorumu aldım benimde ailem izinvermiodu çok tehlikeli düşsen kurtuluşun olmaz faln ama ben tatilde gittim çalıştım ve aldım çok şükür bi sorun yok şuan sende çalışıp alabilirsin bence

Helal Sana Ama Ehlıyet Aldınmı Violence :)

Calısıyorum Ama Parayı Baska Yere Bagladım :)ama Bı Motor Almak ıcın Gecemı Gunduzume Katıp Calısaca;)

Son düzenleme:
Çok özür diliyorum kardeşim ama yazılarında sanki biraz alaycılık birazda laf olsunda ne olursa olsun gibi bir durum seziyorum. Yanlış anladıysam yine özür diliyorum.bu başlığa ne denceğinide inan bilmiyorum Sanki ağlama duvarı gibi bişey olmuşş...

heveslisin ama birazda parayı kazanmak için hırs yap ki istediğini alabilesin canım benim :)

aynı durumda bendim gerçekden sendeki bu heves değil tutkuysa benim yaptığımı yap ben hem gündüz çalışdım hemde gece çalışarak motorumu aldım bide o kadar borç ödüyorum ailem benimde izin vermiyodu ama biraz duygusal girmen lazım bu konuya şimdi de banka kredilerini ödeyemediğimden satmak istiyorum ama satmayacağım napıp ne edip ödicem bunuda ama motorumdan asla vazgeçmeyeceğim iste ve yap bahanelerin olmasın :cat:

ben 23 yaşıma geldigimde allahın izniyle nasip se r6 tım olacak şimdi 100cc cup motorum var yaşım 19 bu yazda mz le takas etcem ve ögrenciyim bence ilk önce biyerde çalış ve para birikdir sonra gerisi gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar