of kararsızım???s.o.s

abilerim ben kawasaki ninja 250r almak istiyorum ama daha önce hiç motor kullanmadım sizce çokmu buyuk bı motorla başlamış olurum yoksa uygunmudur bu konuda kararsız kaldım yardımlrınızı beklıyorum şimdiden teşekür ederim.....

Bu motorla baslanabilir... Üstelik uzun süreli kullandığın bir motor oLur.. Yanş basladım büyütmek istiyorum demen baya uzun sürer.. Yavas yavas alısırsın ; Cok zor bir işi yok :) Zaten kalkısı öğrendin mi gerisi geliyor :rendeer:

Ninja 250 fena motor değil, başlangıç için uygun sayılabilir, ancak önden iyi bir eğitim almanı tavsiye ederim, cakalaz gibi "abi hangisi gaz hangisi fren" diye sorup kullanmaya kalkarsan sakata gelirsin :p

Bu motorla baslanabilir... Üstelik uzun süreli kullandığın bir motor oLur.. Yanş basladım büyütmek istiyorum demen baya uzun sürer.. Yavas yavas alısırsın ; Cok zor bir işi yok :) Zaten kalkısı öğrendin mi gerisi geliyor :rendeer:

Geçlere çok faydalı oluyosun her bu çeşit yardım isteyen topicde ilk mesaj senin tebrikler :rendeer:

ben bilmem ama bence 125 150 ile başla çünkü ilk sonra sakata gelmede sen bilrsin tabi

ninja 250 R bence başlangıç motorsikleti değildir.ninjam yok ama gt 250 r sahibiyim.aldığım performans'la başlangıç motorsikleti denilcek kadar az bir performans vermiyor.ninja'da bundan farksızdır.ilkte size çok zor gelecektir.ninja ile alışsan bile illa ki birkaç kez motorsikleti düşüreceksin.bence kendini kasmadan 125 cc gibi ufak bir makine al.gelecek yaz'da ninja alırsın :cat:

başlangıc için zor olur ama kapalı alanlarda öğrenince uzun sende kalacak bir motor olur

Scooter alma ama . Vitesliden başla. Sonra ninja ya veya gt 250 r 'a alışman daha kolay olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar