Obaaa demelik birkaç kaza.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşmayın abiciğim boyle şeyler,psikolojim bozuluyor,tansiyon tavan yapıyor...bakmıcam bakmıcam diyorum tutamıyorum kendimi,izleyincede elim ayağım titriyor...Bu gidişle beni motosikletin sırtından tamamen indireceksiniz...10 yıl önce Yemin etmiştim bir daha motosiklet aslaaa diye...Korkuyla,titreye titreye biniyorum hala,o kara,o korkunç gün aklıma geldikçe......yarama tuz basar gibi,gözüme çomak sokar gibi böyle şeyler izleyince canım acıyor,korkularım hortluyor...

Paylaşmayın abiciğim boyle şeyler,psikolojim bozuluyor,tansiyon tavan yapıyor...bakmıcam bakmıcam diyorum tutamıyorum kendimi,izleyincede elim ayağım titriyor...Bu gidişle beni motosikletin sırtından tamamen indireceksiniz...10 yıl önce Yemin etmiştim bir daha motosiklet aslaaa diye...Korkuyla,titreye titreye biniyorum hala,o kara,o korkunç gün aklıma geldikçe......yarama tuz basar gibi,gözüme çomak sokar gibi böyle şeyler izleyince canım acıyor,korkularım hortluyor...

henüz ciddi bir kaza geçirmediğim için nasıl hissettirdiğini anlayamıyorum henüz. kusura bakmayın.

kaza videoları izlemek iyidir her zaman birşeyler kapabilir insan.
3.videoya şaştım kaldım adam nerdeyse tekrar binicekti

Bu tür videolardan ders almak gerekir....Cidden canlı ve sonuçları ortada dersler....

3.videoya yorumunuz nedir?
bence virajdan çıktı diye ani gaz açıyo arka sarmaya başlıyo sardığını farkedince aniden gazı bırakıyo ve high side oluyo?aynı şekilde gazı hafif kısarak bıraksa drift yaparak virajı alıcak ve low side ile kazasız kurtarabilcekti
yada gazı aynı şekilde tutup motoru hafifden dikse zaten lastik bi yerde tutunca çiuvv diye uzayacaktı yandan :)

kask havadayken çıkyor dediğin video korkunç.

O nasıl asfalta çakılmaktır öyle. Ben kafasında kırmızı bandana falan var zannettim. Bunu izleyip üstüne motor sürmek güç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar