- Konu Yazar
Görünmez kask ve diz korumaları gerçekten inovatif bir tasarım olmuş, muhteşem. Ters maşa elektronik ayarlı öhlinsler gidon amortisörü prolink bağlantılarıyla mondialin yarışlardan kazandığı ileri yarış mühendisliğini bu makina üstünde toplandığını görüyoruz. özellikle aeorodinamik çantaya hayran kaldım muhteşem tam bir motırcı 65 dereceyle falan yatar herhal
Yalniz vespa mi o :cherry:
Görünmez kask ve diz korumaları gerçekten inovatif bir tasarım olmuş, muhteşem. Ters maşa elektronik ayarlı öhlinsler gidon amortisörü prolink bağlantılarıyla mondialin yarışlardan kazandığı ileri yarış mühendisliğini bu makina üstünde toplandığını görüyoruz. özellikle aeorodinamik çantaya hayran kaldım muhteşem tam bir motırcı 65 dereceyle falan yatar herhal
vespa yı hiç sevmem, hiç tarzım değildir. Tipi de hiç hoşuma gitmez, verilen paraları duyunca ayar olur sinirlenirim. Ama hiç bir vespa bu hale gelmemiştir.![]()
Bana da açıkcası abartı geliyor yani altı üstü bir scooter üstelik malzeme kalitesi aldığı paraya göre berbat (bence). Tipi önemliyse eğer başka markalar da getiriyor bu tip motorları performans ise pek tatmin edeceğini sanmıyorum koleksiyon ise amacınız daha vahim bence durum koleksiyon yapılacak nice modeller var. Fakat tek gayeniz markanın adına para vermek ve hava atmaksa parayı ben vermiyorum verenin zevki, eğer durum buysa acırım verilen o paralara yazık günah israf ediliyor yurocuklar... :thumright