O Kadar Salağım ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gangam sen rahat ol yaa.. gel bu tarafa da sana bi köfte ekmek ısmarliyim he.. birlikte yer ağlarız.. :salut: :rendeer:

he gurban he....

merak etmeyesen ..biz seni yanlış,ters anlamayız....

ama konu dışına da saat ile ilgili şeyler yazma...bak millet neler diyor sonra....:pl::pl::queen::queen: :rendeer::rendeer:

Ni o sen dü mi ehtiyarladın, seninde mü glavyeye basıcah dirmanin galmadi.

valla üşencime değil be abeyy...

gangam sen rahat ol yaa.. gel bu tarafa da sana bi köfte ekmek ısmarliyim he.. birlikte yer ağlarız.. :salut: :rendeer:

köfte daveti tanıtsız kalmaz ganga...:p

he gurban he....

merak etmeyesen ..biz seni yanlış,ters anlamayız....

ama konu dışına da saat ile ilgili şeyler yazma...bak millet neler diyor sonra....:pl::pl::queen::queen: :rendeer::rendeer:

abi herkesin bir derdi tasası var valla konu dışı olmasa halimiz nice olur...konu dışı dert masası gibin...

F54

mete abi ne ayaksın artık telefonları ma çıkmaz oldun anlayalım yani bi hata mı ettik?

Ben var ya ben.
Hani o ucakta anos yapılmadan çoook önce telefonunu kapatıp laptopunun telefonunun bataryasını çıkaranlardanım.
Senin o aldığın saatten bende almak istiyorum yoksa 5-10 saat boyunca saat kaç kaç metredeyiz diye hostese sormak zorunda kalıyorum.
Senin o başlığı bulamadım, galiba Eylül gibiydi.

Bazen hostes olmuyo hos oluyo saatten bi haber yaşıyom

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Ben var ya ben.
Hani o ucakta anos yapılmadan çoook önce telefonunu kapatıp laptopunun telefonunun bataryasını çıkaranlardanım.
Senin o aldığın saatten bende almak istiyorum yoksa 5-10 saat boyunca saat kaç kaç metredeyiz diye hostese sormak zorunda kalıyorum.
Senin o başlığı bulamadım, galiba Eylül gibiydi.

Bazen hostes olmuyo hos oluyo saatten bi haber yaşıyom
hossss saati metraşı bilmiyor mu abi...:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar