O Kadar Salağım ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu dışında motosiklet harici bir konu gördüğümde tepki verecek kadar salağım...:p

konu dışının özünü farkedemeyecek kadar ahmağım...:p

ve hatta o kadar aptalım ki üyeliğimi de bu nedenle sildirmeyi düşünebilecek kadar sınırları zorlayabilirim...:cherry:

konu dışı işte dangalak...:king:

estağfirullah kanka deseeeem...olmayacak...
demeden de edemiyorum.....

o halde Mehter marşıyla geliiip...
İzmir marşıyla gidiyorum....

bu arada kendine de daha güzel şeyler yakıştırmanı rica etmiyor ..istiyorum.......:wiinkk:

estağfirullah kanka deseeeem...olmayacak...
demeden de edemiyorum.....

o halde Mehter marşıyla geliiip...
İzmir marşıyla gidiyorum....

bu arada kendine de daha güzel şeyler yakıştırmanı rica etmiyor ..istiyorum.......:wiinkk:

ban yememek için bu stratejiyi izledim abicim napayım...böyle zatlar mevcut bu ortamda...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
abi onu bunu bırak da.... ben gs500 almaya istanbula geleceğim....duyduguma göre sen herkese yardım ediyormuşsun....
bana da yardım edip, kohte ısmarlayacak mısın....:thumleft:

abi onu bunu bırak da.... ben gs500 almaya istanbula geleceğim....duyduguma göre sen herkese yardım ediyormuşsun....
bana da yardım edip, kohte ısmarlayacak mısın....:thumleft:

Aga yannış dimişler...köfteyi sen ısmarlıyon bende geri kalanları hallediyorum...:queen:

özünemi inmeye çalışıyon...:mrgreen:

seni sevmiyorum arkadaşım...:p pis doğalgazcı...:p

Motosikleti
Aga yannış dimişler...köfteyi sen ısmarlıyon bende geri kalanları hallediyorum...:queen:
ayıp ettin abi ısmarlarız yahu...sen yeterki zabahın 7 sinde beni otorgardan al...kahvaltımı yaptır...motoru alacagım yere götür...motora bakalım sonra ustaya gösterelim....pazarlık yapıp alalım....sonra yollugumu da ver... yeter sanırım...:p
şööyle laleliye felanda gider miyiz...:cherry:

Ben bu konunun özüne inemedim...

Ama belkide inmek istedim, emin değilim,,,

Motor mu alıyoruz? Felsefe taşı mı çatlatıyoruz?

Zaten Süper Simoncelli öldü, efkarlıyım başım duman....

:sunny:

ayıp ettin abi ısmarlarız yahu...sen yeterki zabahın 7 sinde beni otorgardan al...kahvaltımı yaptır...motoru alacagım yere götür...motora bakalım sonra ustaya gösterelim....pazarlık yapıp alalım....sonra yollugumu da ver... yeter sanırım...:p
şööyle laleliye felanda gider miyiz...:cherry:

ya aga 12/24 vardiyasındayım bu işler için vakit yaratabilirim ama suzukı falan değilde honda hususunda servis desteği sağlarım...gayrısı için mastırkart...:p motoru aldıktan sonra birde masaj yapayımda öyle uğurlayayım seni hacı...:p

hacı arayamadım dönemdim sana özel nedenlerden dolayı... şimdi beni sev...:mrgreen:

tamam yegen arayacam seni uygun zamanda...ama sen müsait değildin...sıkıntı yok yani...

Ben bu konunun özüne inemedim...

Ama belkide inmek istedim, emin değilim,,,

Motor mu alıyoruz? Felsefe taşı mı çatlatıyoruz?

Zaten Süper Simoncelli öldü, efkarlıyım başım duman....

:sunny:

dostum mesajımı aslında forumu sürekli takip edenler anlıyor...yani herkese açık bir konu belki ama konunun muhatabı aslında forumda bile değil artık...sen kasma yani...:p

abi takma kafana....
en önemlisi sağlık...
bi hasta oldum yine gözüm hiçbişeyi görmüyor....
Allah hepimize şifalar versin inşaAllah....

abi takma kafana....
en önemlisi sağlık...
bi hasta oldum yine gözüm hiçbişeyi görmüyor....
Allah hepimize şifalar versin inşaAllah....

geçmiş olsun gangam ama benim bildiğim güvenlikçiler asla hasta olmaz...robota bağladık yani anlayacağın...hayırdır nen var kuzum...

Motosikleti
ya aga 12/24 vardiyasındayım bu işler için vakit yaratabilirim ama suzukı falan değilde honda hususunda servis desteği sağlarım...gayrısı için mastırkart...:p motoru aldıktan sonra birde masaj yapayımda öyle uğurlayayım seni hacı...:p
honda hususunda maddi destek de sağlarsan alarım bı cebefe500....:pl:
senın masaj yapmana gerek yok hacı abi...laleliye gidek yiter....:p

dostum mesajımı aslında forumu sürekli takip edenler anlıyor...yani herkese açık bir konu belki ama konunun muhatabı aslında forumda bile değil artık...sen kasma yani...:p

Peki ben saldım gitti çayıra o zaman.

Bunun üstüne gider öyle bir yatarım ki şimdi :D

Motosikleti
Kanuniyi satamadıktan sonra başka makina alman zor gibi...kanuniyide kime kaktırcan o da ayrı bir dert...:p
arayan soranın haddi hesabı yok abi....
aveadan nerdeyse 1 saat fazla beleş kazandım....arankazan....:queen:
bugun satılıyor.... kapakkkk :queen::queen:
zaten kanunıden gelecek parayı sadece yol felan masrafı için kullanacagım...6000 gaymem hazır....
kanunıde 1250 ye gıtsın yeter....:)

Mersin İl Temsilcisi
metecim, kendinle savaşma, seviş....
çünkü kim kaybederse kaybetsin, hep sen kazanıyorsun :bounce:

Kocaeli İl Temsilcisi
onları biliyoz olm başka bişey söle :cherry::queen:

aman şekerim şaka yapıyorum ulem biri çıkar işi ciddiye bağlamasın sakın :) yavvv nerden esti kanka ne iş yavvv geçenki mezumu geldi aklına :)

mt iç hizmet kanunundaki boşluklardan yararlanıp çıkar amaçlı eylemler yapmanı kınıyorum.
mesajını şikaat ettim, bundan böyle mt istanbul mahkemeleri yetkili ve sorumludur.

Üç suretten ibaret olan işbu ihtarnamenin bir suretinin dairenizde saklanmasını,bir suretinin muhataba memur vasıtasıyla tebliğini ve muhataba tebliğ şerhini havi bir suretinin de tarafımıza verilmesini saygı ile ihtar eden vekili olarak talep ederiz.

yrd. doç. dr. av. 6.mknz. tb. bçvş. fatih

Mersin İl Temsilcisi
mt iç hizmet kanunundaki boşluklardan yararlanıp çıkar amaçlı eylemler yapmanı kınıyorum.
mesajını şikaat ettim, bundan böyle mt istanbul mahkemeleri yetkili ve sorumludur.

Üç suretten ibaret olan işbu ihtarnamenin bir suretinin dairenizde saklanmasını,bir suretinin muhataba memur vasıtasıyla tebliğini ve muhataba tebliğ şerhini havi bir suretinin de tarafımıza verilmesini saygı ile ihtar eden vekili olarak talep ederiz.

yrd. doç. dr. av. 6.mknz. tb. bçvş. fatih

Ben senin yerinde olsam muhatap olarak almazdım bu şizofrenik pandayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar