O Aynanın Kullanabilir Olduğunu Nasıl Anlayacaksın!!!9sn.

O Aynanın Kullanabilir Olduğunu Nasıl Anlayacaksın!!!
:cat:

Bunu özellikle ss motorlarda çok görüyorum ancak arabaların çoğu aynaları kullanmasalar da açık oluyor. Aslında belki kullanılmayan aynalar kapatılmalı böylelikle motorların geçişi kolaylaşır:queen: Kimseyi kızdırmayalım her daim kurallara uymak gerekir. Aynlaların da farların da sinyallerin de kullanılması, muhtemel kazaları büyük ölçüde engeller düşüncesindeyim:cat:

Geçen sene köprü girişinde aynını yaptım. Aynı videodaki gibi gayet nazik ve yumuşak bir şekilde. Böyle olunca tepki değil takdir bile alınır.:thumleft:

Geçen sene köprü girişinde aynını yaptım. Aynı videodaki gibi gayet nazik ve yumuşak bir şekilde. Böyle olunca tepki değil takdir bile alınır.:thumleft:

Hatta efendi birisi ise açtığınız için teşekkür eder ve açmadığı için utanır da.... Keşke herkes böyle duyarlı ne nazik olsa trafikte...

2 sene önce bunu ben de yapmıştım. içi komple dolu ve sol şeritte giden Kartalın sağ aynasını açmıştım ışıklarda.

Bir de 2 aynası birden kapalı içinde 4 tane bayan olan bir arabanın arkasına denk gelmiştim ama yetişemedim ışıklarda ona. görmediği için sağa sola kırar diye çekindiğimden giderken yanına yaklaşmaya cesaret edemedim :)

Sağlıcakla.

Beni eğer bilerek sıkıştırır ya da hiç görmezse sağ aynasını kapatıyorum. Sen beni deli ettin, delirme sırası sende diye. :thumleft:

dün arabayı otomatik yıkamadan gecirdim sag aynam göstermiyo cok degısık bırsey o yuzden hep iç dikiz aynasını kullanıyorum eve bi geldim sag aynam kapalı =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar