NX 650 DOMİNATÖR HAKKINDA YARDIM

arkadaşlar bi yerde 650 nx var hesaplı ruhsat ve plaka var motor kasa olarak temiz ama motordan ses geliyormuş motor şu an çalışır durumda 1997 model diri bi motor.. ne tavsiye edersiniz motordan ne çıkar tahmini masraf parça bulunurmu bulunursa kaça patlar yardımcı olursanız memnun olurum...

yardım edelim etmesine de..o kadar açık bir soru ki bu???

görmeden dinlemeden sökmeden........

hastalardan alınan parçayı bile patalojiye göndermeden kansermi değilmi cevap veremiyorlar...

sen en iyisi imkanın varsa götür bi ustaya..dinlesin binsin..en yakın tahmini alırsın ondan...

Allah kolaylık versin...:cat:

motor sökülmedi şu an böle biniliyo.. o yüzden hesaplı tamircide şu an o biniyo..
söküp yaparsam diyo saten bu fiyata olmaz diyo emsalleri 5 bin 6bin beşyüz civarı..
şansına ne çıkarsa diyo tahminine göre krank da bişi yok diyo o yüzden muallaktayım..
ben en kötüsünü hesaplarsam tahmini krank falan neye patlar bunu merak ediyorum.
krank da bişi olmamasıda olası.. usta marş dişlisi olarak düşünüyo
çünkü geçen bayagı sıkıştırdım dedi krank olsa kol çıkarırdı falan dedi.

bir ara bu merete bende merak saldım üzerindeki motor hondanın bir cruiserindeki motorla birebir uyumluydu yanlış hatırlamıyorsam ki ayno motor honda slr650 de kullanıyor ve parçaları cidden pahalı bilgin olsun çıkma mıkma dersen o da zor zira hondanın satış politikasından dolayı bı makineler çok kısa bir dönem girip TA nın gölgesinde kalıp satışı durduruldu diye biliyorum ben.parça temini sıkıntı olmaz sıkıntı olacak kısım ise parçalarıdır motoru almadan hondan dan olası parça fiyatlarını sordur ki yüreğine inmesin derim ben :)

parçaları çok pahalı ve bulunması zor olan bir motordur.. kapalı kutu açmadan bişey söylenemez....

sen bunu alacaksın,,,
Trakyada birinde daha vardı sanırım onuda alacaksın,
2 motordan 1 tane toplayıp
yedek parcalarında birlikte tutacaksın en mantıklısı odur :)

:)))) trakyadı ki gitti herhalde..şu an yok.. şeytan diyo ki git sıfırını al:)) ama yok:)

en güzeli önce parayı bulmak:) biz olmayan paramıza göre motor bakıyoz.
paramız olunca motor bizi bulur:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar