Nuri Kilimci Asker Arkadaşım Nerdesin!!!!!

Nuricim seni Mrcool arkadaşın marmok festivaliyle ilgili olarak yazdığı mesajda gördüm. Sanırım sen o nurisin. Uğruna yemekhanede kaçak olarak sakladığım karışık kızartmaları yiyen Nuri:queen: Kendisini tanıyan telefon,fax,msn,mail herhangi bir bilgisini bilen arkadaşlar yardımınız rica.

NOT: Operatörlerden ricam: Lütfen arkadaşı bulana kadar topic'imi kapatmayın. Bulunca kendim kapatıcam söz.

Saygılar:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
vay beee, arkadaşlığa bak. senin gibi dostum olsun adım nuri olsun beee. ama maalesef ebn deilim :(

Operatörlerden ricam:

bir operatör olmadığımız kalmıştı :p

vinc_is_makinesi.jpg

Ö.Z.€.R;1163928' Alıntı:
O işi nasıl yapmayı düşünüyorsun :)

Çaktırma hocam. Nasıl olsa onlar bir şekilde kapatırlar :)

vay beee, arkadaşlığa bak. senin gibi dostum olsun adım nuri olsun beee. ama maalesef ebn deilim :(

Valla Nuri gibi değerli arkadaşın olsun emin ol sende böyle ararsın:cat:

bir operatör olmadığımız kalmıştı :p

vinc_is_makinesi.jpg

Öyle de me abicim. Çok iyi kazanıyorlar:queen:

Son düzenleme:
Ben senin yerine buldum abi :p

Feysbuk saolsun insanın bebeklik arkadaşını bile bulur animallah :mrgreen: :mrgreen:

13919237ed8.jpg

Facebook'a üye olup arkadaşınla iletişime geçebilirsin artık... :)

Eveet böylece bir arkadaşı daha eski arkadaşına kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz :queen:

Ben senin yerine buldum abi :p

Feysbuk saolsun insanın bebeklik arkadaşını bile bulur animallah :mrgreen: :mrgreen:

13919237ed8.jpg

Facebook'a üye olup arkadaşınla iletişime geçebilirsin artık... :)

Eveet böylece bir arkadaşı daha eski arkadaşına kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz :queen:

Sağolasın ama bende recep ivedik gibi düşünüp üyeliği silmiştim. Neyse bir arkadaş aracılığıyla msn adresimi falan geçtim kendisine. artık görünce yazar inşallah. Ama tabi telefonunu falan bilen varsa çok daha iyi olur. Teşekkürler

dostluklara bole saygı gerek işte tebrık ederım arkadasım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar