hani olum başka foto yok mu... 2 tane gece fotosu koymuşun...
evde yatacağına şunun afilli fotolarını çek bakim![]()
Ramazan abi hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. Şu anda hayalini kurduğum motoru almışsın abi darısı benim başıma. Mavi facerrrr offfff ne güzel olurdu bea :cherry:
Abi bu arada fazer ile ilk uzun yolunu Denizliye yapmanı bekliyoruz artık sağlıcakla kal. Selamlar
hayırlı olsun ramazan kazasız belasız... sıra bende inşlh .. er 6 f yi alabilirsem tabi ...
Gel şunu 7000 euro,avro,yuro veya oyro yapalım,mal senindir.:cat:senin hurda BMW yide bana vir çavuş...helalinden 5000 ganyato çalışır..türkiş liras...

Çok yakışıklı ve temiz maşallah. Allah nazarlardan saklasın Ramço.. ::sm_smile
model yılı km'si fiyatı vs. söyledin de ben mi kaçırdım yoksa gizli mi tutuyosun ::sm_smile
Hayırlı olsun . kazasız belasız inş...
unutmadan. Maşallah![]()
böyle kelepir makinaları her zaman bulamayız ...benim sitede motosiklet oroparkında 5 yaşında vespa var daha 4000 km de...artık paslanmış resmen...
kanka bu gün yetkili serviste inanamadılar.. başına toplandılar böylesi temiz makineler varmı dedi... adam tek kusur olarak debraj telini yağla dedi...
maşallahı var..
makinada gördüğün her deliği yağla ganga...özellikle kontağı...birde hırsızlara dikkat etmek lazım makinayı olur olmaz yere parkedip uzaklara gitme...bir panelvanlık işi var biliyosun...
nasipse ilk fırsatta ganga...ben ve Cihan...sen ve Sedatımı ziyarete gelmek istiyoruz...
amin.... daha iyisi sizin olsun..güle güle kullan hacım... allah kaza bela göstermesin...:cat:
abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim![]()