Nur Topu Gibi Bir Fazer imiz Oldu.... YAMAHA ile olan sözleşmemi uzattım...

Aslında her şey 3. Ayın sonlarına doğru acil bir ameliyat a girmemle başladı…. Kendime göre hiçbir şeyim yokken acilen ameliyat masasına yatırılmam ve büyük ve riskli bir ameliyat olmamla başladı bana göre süreç..
İnsan hayallerini ertelememeli ve dünya malına çok tapmamalı ilk başta bunu öğretti ameliyat masası bana… ve en önemlisi şükretmeyi ve yarına çıkacağımızın belli olmayacağı mantığını işte o zaman yakaladım… kendi kendime dedimki çalış çalış sık sakla tut ama sağlık elden gidince hiçbir şeyin anlamı yok….
Çok motorum oldu… etiket etmeye yeni ve beni tanımayanlara kendimi anlatmama gerek yok… eskiler tanır yeniler örnek alır derler… en ufağından en büyüğüne bindik…. Binmeyede devam ediyoruz… taaa 2005 yılından kafama takılan bir heves vardı içimde…. Yamaha fazer…. Ameliyattan çıkınca hayatta yaptıklarımı ve yapacaklarımı kontrol ettim… bir çok şey var ama basit olanlardan biri fazer di ve ben bunu neden almamıştım… ameliyat masasında yattığımın 3. Veyaa 4 günü olabilir eşim ve annem e anne ben fazer alacağım demişim.. ama daha tek başıma ayağa bile kalkamıyorum… sonra zor bi 3,5 ay bekledi bizi evde… neyse ilaç pasuman tedavi bakım masraflar derken biz baya açılmışız…. Ama ben kafaya koydum motor alacağım… yaş gelip geçsede aynı zamanda asker olduğumdan hop askere kaldığım yerden devam edeyim dedim ve denizliye gittim… fazer arıyışı devam.. ona bak buna bak şu olsun bu olsun bu kazalı o belalı derken motorsuz kaldık…

uzun lafın kısası aldık bir bir fazer...

en başta katkılarından dolayı cihan abiye ve devamında metehan ve diyer arkadaşlarıma teşekkür ederim.. anladım ki motorculuk arkadaş değil dost kazandırıyor insana..,
CİHAN abi özellikle sen hakkını helal et... çok emeğin geçti....
bir maşallah ı esirgemeyin.. şuan tek resim var ama ilerleyen günlerde resim eklenecektir...

TEKTEKER RAMÇO YAHAMA İLE OLAN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI DİYELİM..:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Uploaded with ImageShack.us

METEHANDRO seni kırmadım gündüz resim çekip ekleyeyim..

Abi hayırlı olsun kazasız belasız binersin İnşallah hayalimdeki tek makina buarada kendileri :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun.... Güle güle kullan... :rendeer:

allah kaza bela göstermesin hayırlı uğurlu olsun ... Hayallerini ertelememek .... ve dost(lar) kazanmak en anlamlılarıda bu işte .. Maşallah ..

ramazanım hayırlı uğurlu olsun motorun :rendeer: inşallah şu sağlık sorunlarınıda atlatırsın.

hayırlı olsun ganga...yakışır...:flower::thumleft:

bu motor alım işini kısaca özetlemek gerekirse...

Ramazan Metehandroya...Metehandro Cihan'a...sonra Cihan hepimize şeklinde açıklanabilir...:p

Cihan sağolsun kendine ne isterse biz dostları içinde aynı şeyi ister...

Ramazan Metehandroya...Metehandro Cihan'a...sonra Cihan hepimize şeklinde açıklanabilir...:p

Çiçek gibi makina buldu...daha ne isteyelim..

oğlan bizim kız bizim...

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

hayırlı uğurlu olsun Ramazan cığım.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Maşallah fazerde full aksesuar:thumleft:
İyi günlerde kullan kardeşim.Çok sevindim.:queen:

aslında benzer duyguları yaşadık, talihsiz bir olay sonrası ambulans beklerken 15 dk kadar hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti.. ayak bileğimde 2 3 yerden kırık vardı, doktorlar sakat kalma riskin yüksek dedi.. ama ben şuan yeni adığım kross ile hergün dağ bayır hoplayıp zıplıyorum.. ve bana umutsuz baan doktorlara inat günde 4 5 km koşuyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun da hayırdır sen askerlik felan ?

hadi hayırlı olsun..istediin özelliklere sahip mi..egsoz lu olsun falan diyodun...kaça aldın..?

makina kız gibi lan gerçek kmde olduğunu ben burdan blokdan anlıyorum...yan çantalarla vfr800 gibi bişeyi andırıyor..yan çantaları okut ganga istersen diycem ama sen seversin böyle kanatlı gibi...zamanla yan çantaları postalarsın sen...

benim fazla katkım olmadı ama...Sedatı unutmuşun aga...darılmasın sonra...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar