Nur Topu Gibi Bir Fazer imiz Oldu.... YAMAHA ile olan sözleşmemi uzattım...

Hayırlı uğurlu olsun ramo benimde hayalim fazer ama sadece hayal şimdilik..
Allah kaza bela göstermesin..

:)) ahaa ramo 100. Mesaji yazmışım artık bi tur fazere binmeyi hakettik demi ahaa :)))

hani olum başka foto yok mu... 2 tane gece fotosu koymuşun...
evde yatacağına şunun afilli fotolarını çek bakim :)

kanka ne yatması acayip çalışıyorum ama bascam istifayı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------

Ramazan abi hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. Şu anda hayalini kurduğum motoru almışsın abi darısı benim başıma. Mavi facerrrr offfff ne güzel olurdu bea :cherry:

Abi bu arada fazer ile ilk uzun yolunu Denizliye yapmanı bekliyoruz artık sağlıcakla kal. Selamlar

denizli benim 3. vatan...... gelecem paşam....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

hepiniz sağolun...

resimler en kısa sürede eklenecektir...

hayırlı olsun ramazan kazasız belasız... sıra bende inşlh .. er 6 f yi alabilirsem tabi ...

Uploaded with ImageShack.us

bir kaç resim yükleyelim bea...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

bide lazer lendik... nolan almaya gittim lazer aldım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Çok yakışıklı ve temiz maşallah. Allah nazarlardan saklasın Ramço.. ::sm_smile

model yılı km'si fiyatı vs. söyledin de ben mi kaçırdım yoksa gizli mi tutuyosun ::sm_smile

Çok yakışıklı ve temiz maşallah. Allah nazarlardan saklasın Ramço.. ::sm_smile

model yılı km'si fiyatı vs. söyledin de ben mi kaçırdım yoksa gizli mi tutuyosun ::sm_smile

2004model 13500 km.... km si oynanmış diyenlere malesef oynanmamış....

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Hayırlı olsun . kazasız belasız inş...
unutmadan. Maşallah :)

sağolasın paşa....

böyle kelepir makinaları her zaman bulamayız ...benim sitede motosiklet oroparkında 5 yaşında vespa var daha 4000 km de...artık paslanmış resmen...

böyle kelepir makinaları her zaman bulamayız ...benim sitede motosiklet oroparkında 5 yaşında vespa var daha 4000 km de...artık paslanmış resmen...

kanka bu gün yetkili serviste inanamadılar.. başına toplandılar böylesi temiz makineler varmı dedi... adam tek kusur olarak debraj telini yağla dedi...

maşallahı var..

kanka bu gün yetkili serviste inanamadılar.. başına toplandılar böylesi temiz makineler varmı dedi... adam tek kusur olarak debraj telini yağla dedi...

maşallahı var..

makinada gördüğün her deliği yağla ganga...özellikle kontağı...birde hırsızlara dikkat etmek lazım makinayı olur olmaz yere parkedip uzaklara gitme...bir panelvanlık işi var biliyosun...

makinada gördüğün her deliği yağla ganga...özellikle kontağı...birde hırsızlara dikkat etmek lazım makinayı olur olmaz yere parkedip uzaklara gitme...bir panelvanlık işi var biliyosun...

havanın güzel olduğu bir günü bekliyorum... yağlama yapacağım...

nasipse ilk fırsatta ganga...ben ve Cihan...sen ve Sedatımı ziyarete gelmek istiyoruz...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
güle güle kullan hacım... allah kaza bela göstermesin...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar