Her gün işe gidiyorum 35km komple giyiniyorum yazın bu alacağım ama candan kıymetli değil
Adam ciddi hasar almış. Bu hızla bu hasarı almak beni ürküttü. Ne yalan söyliyim, ben de kot la motor kullanıyorum, kışın gerçi Motorrad BMW dan aldığım çadır bezi kıvamında şahane bir pantalonum var, iki tane de mevsimlik Dianese pantolon var, hatta bu yeni koruma siteminden mevcut, sabun altlığı gibi bir malzeme ama çok iddealı birşey. Kıydık paraya iki tane aldık. Ancak bunu izleyince, bir daha tırstım, masraf çıktı yine, gidip kot tarzında ofiste de giyebileceğim birşey alıcam.
Paylaşım için teşekkür.
Ben bir hafta önce Hein Gericke yazlık pantolon aldım şiddetle tavsiye ederim çok güzel kullanışlı bir pantolon . Normal kot üzerinede giyip kullanabiliyorsunuz terletme vs yapmıyor . Diz korumasıda gayet güzel . Normal harici dizlik gibi sağlam ve büyük koruması var ... Buyrun buda linki ; http://www.motoplus.com.tr/urun/11706603227/HG-AIRSTREAM-PANTS
Kesinlikle övünmek için söylemiyorum ama çok genç ve az gelişmiş beynimle bodrumda motor kiralamıştım ve 40-50 km süratte ,yalnızca deniz şortuyla düşmüştüm, gene de bu hale gelmemiştim. vatandaş bence sürati baya düşük söylemiş)) , bütün korumalarım mevcut ama pantolon kısmı bende de eksik, motoru 365 gün kullanıyorum ve işe giderken motor pantolonu giymek zor olur diye düşünüyorum, giyilmesi lazım katılıyorum ama teori kısmını bilsem de pratikte uygulamak pek mümkün değil sanırım.
Kot üzerine giyebilirsiniz demişsiniz, bel kısmı rahat ediyor mu peki. Yane esneme payı oldukça yüksek olmalı ki kot üstüne rahatlıkla giyilebilsin. Eyer öyleyse süper bir ürünn benim için. kışın toplantı odalarında soyun giyin yapıyordum, en azından bu benim hayatımı kurtarır![]()
Ben bu pantolonu almak için İzmitten Kadıköy'e geldim Hasanpaşa Motoplus'a . Üzerimde normal Lcw'den aldığım bir kot vardı . Korumalı pantolonuda alınca direk üzerine giyerek deneyerek aldım . Herhangi bir belden sıkma , terletme , daralma gelmedi . O şekilde İzmit'e geri döndüm hiç terlemedim bile öğlen sıcağında gidip gelmeme rağmenO yüzden gidip denemenizi tavsiye ederim
![]()
Normal Tech90 kot alacaktım biraz daha ucuza ama Tech90'ın korumaları bana yetersiz geldi . Çok ince yapmışlar karton gibi . O yüzden Hein Gericke aldım . Hein Gericke'nin diz koruması gerçekten büyük ve dize tam oturuyor . Artı sert malzemeden yapmışlar . Doğal olarak dize gelen darbeyi en aza indirir . Canlı gidip denemenizi tavsiye ederimTek sıkıntısı 1 adet cebi var başka bir dezavantajı yok
![]()
Son birşey daha sorim, bacağın kalça ile birleştii yan tarafları da koruyan bir koruma yapısı var mı? Yane diz haricinde leğen kemiği paraleli diyim, kalça cepleriyle ön cepler arasında kalan yan kısım. Bulamadım tam adını![]()
Son birşey daha sorim, bacağın kalça ile birleştii yan tarafları da koruyan bir koruma yapısı var mı? Yane diz haricinde leğen kemiği paraleli diyim, kalça cepleriyle ön cepler arasında kalan yan kısım. Bulamadım tam adını![]()
O değilde adamın kolunu çuvalın ağzını diker gibi dikmişler.
Çok anlamam ama berbat bir dikiş değilmi bu?
Ben sürekli LBC pantolon giyiyorum ancak dayanıklı bir malzemeden mi yapılmış bilmiyorum, bilen var mı?
http://www.feyizoglu.com/Fermuarli-Motosiklet-Pantolonu_44404.html#0