nolan n104 evo mu schuberth c3 pro mu

elimde uydur gaydır bir kask var. çene açılır kask arayışındaydım daha önce açtığım milyonlarca başlıkta bundan dem vurmuştum. gönül caberg den yanaydı lakin tourmax kafa yapıma uygun değildi tepeden vurdu.

-schuberth in sitesini epey inceledim. sharptan hiç bahsetmemişler. schuberth her ne kadar hafifim diye idda etse de large beden için ağırlığı nolan n104 evo nun large ağırlığından sadece 50gr hafif.

-nolan a dair incelemelerimde bir kullanıcı yorumunda "xl beden kaskım var mutfak terazisinde tarttım 1970 gr geldi. pinlok takılıyken" yazmış. kask için 2 kilo ağırlık fazla geldi bana. ancak

her iki kask da kafama tam oluyor. ne yapmak lazım?

http://www.webbikeworld.com/motorcycle-helmets/motorcycle-helmet-weights.htm
kask ağırlıklarının listesi

123

:mrgreen: aynı sorunsal mı yine. Kasksal süreçler

Yook, daha var kask işine girmeye. Zamanı gelince de shark veya HJC alırım heralde.
Ama tipik bir logan7 kararsızlığı gördüm de, arkama yaslanıp gelişmeleri izleyeyim dedim :)

ah ahh istanbulda olsam çok kolaydı. mağazaya girer eller mıncıklar altını koklar sağına soluna tokat atar alır geçerdim. lakin burada bulunamıyor

Fiyat segmenti olarak oldukça farklı seviyedeler diye biliyorum... schuberth, marka segmenti olara en üst seviyede iken, Nolan genel ürün gamıyla daha alt seviyededir...nolan ın daha prestijli markası olan X-lite ile karşılatırma yapılması daha dogru olur diye düşünüyorum...

Özelliklere bakarsak biri fiber kompozit, diper ise polikarbon ... c3 hatırladığım kadarıyla dünyadaki en sesiiz kasklardan biri... Muhtemelen fiyat farkınada baglı olarak iç malzemesi ve hatta dahili güneş vizorü bile biraz daha kaliteli olacaktır diye tahmin ediyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar