Nitro racing kask

Bu akşam avusturyadan gelen kardeşim beraberinde nitro racing f 340 vn bir kask getirmiş bulunmakta hemen paylaşmak istedim,yorumlarınızı ve bu kaskın artı ve eksilerini yazmanızı istiyorum

http://img383.i
mageshack.us/img383/fotoraf0855ml5.jpg/1/w640.png

ve fiat olarak 100 euroya aldığını söylüyür şimdilik denemedim ama yarın kullanınca yazarım,işin garip tarafı google da böyle bir terim bulunamadı diyor-avrupa işi çakma nitromu yoksa bu

Son düzenleme:
Valla ben bu markayı hiç duymadım :) İnşallah iyi kasktır :) Hayırlı olsun !

İngiliz malıdır. www.nitro-helmets.com
ilk kaskımdı bende fullface olanı vardı memnum kalmıştım. Bildiğim kadarıyla da Türkiye'ye Korlas getiryodu.

Son düzenleme:
bende fullface olanı var cok memnun kalıcaksın cok rahat ve oldukca ıyı bır markadır

üretim yeri farklı olabilir ama nitro ingiliz bir firmadır kalite standartları olan bir firmadır güle güle kullan :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar gayet kaliteli bir kask olduğunu biraz önce anladım-ses yalıtımı gayet başarılı .buğu olayı kesinlikle yok,kötü olan nokta biraz sıkı o kadar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahibinden.com da kask ararken görmüştüm. Bu markayı. Sanırım kaliteli bi kask.

yanlız dikkat ettim ls2 ile nerdeyse aynı çeneyi açma kısmı yanlardaki yapıştırmalar falan?

ne alaka birinin markası nitro racing diğeri ls2 ayrıca bu kask monaco research&design onaylı bir kask l

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Kaskın vizörü çok dik. Sanırım flip up olması nedeniyle böyle. Aerodinami açısından yüksek hızda problem yaratabilir.

Kaskın vizörü çok dik. Sanırım flip up olması nedeniyle böyle. Aerodinami açısından yüksek hızda problem yaratabilir.

160 a kadar bi sorun çıkarmadı ss binince agvyi takarız 2.kaskım bu bide beleş olunca insanın takası geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar