Nirvanaya ulaşmak

Nirvanaya ulaşmak evet bu gidişle ulaşacağım. Bilmediğim yollarda gidip
bilinmezlerde dolaşıyorum.
Bugün yine duramadım geçen cumartesi Gürhan ile girdiğimiz yolların alternatiflerini aramaya başladım.

Yine fesliken yaylasında bir orman yolu
Sağ sol mu derken sol taraftan dalıyorum sağ tarafı birdağaki gelişimde deniyeceğim.

1-1.jpg

Yükseldikçe orman değişiyor

2-1.jpg

3-1.jpg

Bu çamlar Ladin 2000 mertenin üzerinde yaşarlar

4-1.jpg

5-1.jpg

Okadar çok alternetif yol varki bazen hangisinden gitsem diye
yazı tura atıyorum

6-1.jpg

8-1.jpg

Bu yol burada bitiyor diğerini deniyorum

9-1.jpg

Karşı yamaçta bir yol var gidip denemek lazım

10-1.jpg

11-1.jpg

12-1.jpg

Heryer orman yaşlı çok yaşlı orman.

13-1.jpg

Burada mola verip yemek olayına giriyorum eee biraz enerjiye ihtiyacım var.

14-1.jpg

15-1.jpg

İşte Nirvanaya ulaştıhım an

7-1.jpg

16-1.jpg

17-1.jpg

18-1.jpg

19-1.jpg

20-1.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
çin motorları yolda bırakırmı diye çok soruyolar ..ne dersiniz bırakıyomu acaba

ağbi yolda bırakmasını bırak bizim burda cross pisti var her pazar o çin malı motorlarla adamlar rampalardan zıplıyorlar motorlarıyla bir adam boyu yerden havalanıp yere iniyorlar motorlarda hiç birşey yok sapasağlam ikiye ayrılcak diyorum yok sağlam motorlar çat çut sesler geliyor düşerken motorlarıyla gerçekten sağlam motorlar:cat:

Aslında motor kısımları cok sağlam hiç arıza vermiyor ve gayet iyi ama şase biraz zayıf ben biraz modifiye yaptım şaseyi sağlamlaştırdım altına destek olsun diye bir boru ekledim ve amatisörün boyunu yükselttim. işimi sağlama almak için aslında bunları yapmasanızda olur.

Valla, ben bi kere sağlam yolda kaldım, karpuzcuya 50 kağıt bayıldım. Motor neredeyse ikiye bölünecekti. Yücel sağolsun, şasi ve amortisörü modifiye etti. Şimdi katır gibi gidiyor.
Aslında modifiye için de bir topik açılabilir Yücel, ne dersin?

Valla, ben bi kere sağlam yolda kaldım, karpuzcuya 50 kağıt bayıldım. Motor neredeyse ikiye bölünecekti. Yücel sağolsun, şasi ve amortisörü modifiye etti. Şimdi katır gibi gidiyor.
Aslında modifiye için de bir topik açılabilir Yücel, ne dersin?

Dostum haftaya cumartesi hazırlan birkaç kişi gidebiliriz .

Güzel gezi Antalya işte cennet yaa, Benide cross cu yapıcanız ama endro cinsinden.

karsi daglara merakla bakacagina atlayip motoruna icine dalacaksin ve bi de oradan bakacaksin... cross un farki bu...
ister cin ister pakistan mali farketmiyo... icinde ruh olan biniyo...crosscu bu! oyle piyasa caddelerde ara gazi yapmaya benzemiyo...

walla helal olsun kardesim, boyle guzel resimleri gormek heyecanlandiriyor adami... devamini beklerim....

Kardeş sen uçmuşsun:p
Valla çok güzel paylaşım için teşekkürler.
İyi yolunu bulup geri dönebilmişsin.:cherry:

Fren balatası, kaliper, silindir somunları, ayaklık vs. düştüğüne tanık oldum :) O yüzden Çin işi hala şans işi diyorum ben.

Endurocu ruhunu yansıtan çok güzel bir solo gezi olmuş. Memleket de güzel olunca ortaya böyle bir gezi çıkmış. Yolun açık olsun :cat:

gerçekten çok güzel gezi olmuş.tadı damağımızda kaldı.Barış abinin cross ruhu belki bu hafta yine kabaracak;yine cometi alıp dağ bayır tırmanmaya çalışır:p (bknz.mangalımı yakarım keyfime bakarım)bu haftaki gezimizde bizd şöyle bi rakımı yükselteceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar