ninja 250r kaza

hocam merhaba o kadar sorun etmeyin. normal yan ayaklıkta bile düşse aynı sorun oluyor.

2d00te.jpg

şu şekilde basitçe çözebilrisiniz. sadece bunun için sıfırına hiç gerek yok düşüncesindeyim. nazarlığı olsun deyin yeterli...

konuda Hasan usta diye isim geçmişti , ümraniyede bir yere gittim motor tamircisi o da '' maslakta bizim ustamız var Hasan diye '' diyince bende verdim.. bakalım yarın birgün çıkar kısmetse o zaman işçiliği övdükleri kadar vardır görücez :(

dostum ustanın yanında da bu kadar üzme kendini adam sanki pert motoru toplamış gibi para istemesin. geçmiş olsun basit bi kaza geçirmişsin hiç üzme kendini. daha önce yeşil bi ninjanın sağ yan grenajını yaptırdık sticker'ına kadar bire bir oldu. adamlar 220km ile çakılmış makinaları ip gibi yapıyorlar.

dostum ustanın yanında da bu kadar üzme kendini adam sanki pert motoru toplamış gibi para istemesin. geçmiş olsun basit bi kaza geçirmişsin hiç üzme kendini. daha önce yeşil bi ninjanın sağ yan grenajını yaptırdık sticker'ına kadar bire bir oldu. adamlar 220km ile çakılmış makinaları ip gibi yapıyorlar.
Hasan ustayamı yaptırdınız Maslaktaki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Boya işi nasıl oluyormuş.
boyanın numarasını bulup aynı birebir yaparım dedi.. bakalım inşallah dediği gibi olur

Hasan ustayamı yaptırdınız Maslaktaki ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

boyanın numarasını bulup aynı birebir yaparım dedi.. bakalım inşallah dediği gibi olur

istanbula gitti ama yapanın adını bilmiyorum. bursada da bu işi çok iyi yapan birileri var,1000RR repsol grenajı neredeyse 1e 1 yapıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Koruma demiri tak ben taktım allahdan takmışım motoru park ettim markete girmek için arkamdan çat die bi ses baktm motor yerde ayaklıgı tam açmamışm ama koruma demiri sayesidne cizik bile yok :d

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ninja 250 tercih etmememin sebebi uçuk yedek parca fiyatları orjinal stickere 100 tl verme almany sticker e git 5 tl ye ozel yapim ayni stickeri yapiyorlar.

Sana bir şey olmaması sevindirici. Ben geçen çarşamba öbür dünyayı gördüm geldim. Verilmiş sadakam varmış

Düşük hızlarda ve dönmelerde genel olağan şeyler takma kafana demicem ne desem derdin acın hafiflemicek biliyorum ama yinede biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim altındaki makina öyle 125 cc touringlere benzemez :) Dikkat et kendine Allaha emanet ol kardeşim iyi günlerde kullan :)

birşey soracağım.. koruma takozu taktırmış bi arkadaşım fakat 2 3 cm yamulmuş ufak bir kazadan sonra.. acaba içerde bağlı olduğu demirmi yamulmuştur yoksa koruma takozumu ? içerdeki demir ise sorun olur mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar