Espresso , arkadaşlarla tanıştığıma ne kadar mutlu olduysam bir o kadarda senin gelememene üzüldümhatta Tommy ye artçı alayımmı dedim ama cuma gecesi 02 gibi evden çıkıp Kumport Limana gitmem gerekti , cumartesi sabah oradan çıkıp Subaşı'na buluşma yerine gittim..inslh bir sonraki ilk gezide tanışırız , sağolsun Tommy de köfteci rotası çok
bu arada bana yolda o bahsettiğin kibarlığı göstermedi
bir iki defa hacim farkıyla kendisini düzde geçebildim , virajlı dağ yollarında nal topladım
yol çok güzel ve tenha olunca başta efendi efendi gideriz desekte hafiften çıldırdık , mis gibi toprak kokan yollardan sonra sobasında yakılan odunun kokusunu aldığımız köylerden geçtik , herşey nefisti çok keyif aldım
![]()
Şu bizim geçen sene yapmış olduğumuz Armutlu turu da aslında bayram sonrası güzel olurdu.
Yalovada delmece yaylası vs. olan yoldan geçip iznike gitme gibi bir plan yapıyordum ama oralar tek başına pek mantıklı değil gibi az önce haritadan yollara baktım .Gecenin de vermiş olduğu vahametle acaba gidemez miyim diye bi çekinmedim değil buralara giden var mı ? Burayı sahilden dönmek mi daha mantıklı bilemedim
https://goo.gl/maps/E8MCD4XMnBWomo8r9
Yalovada delmece yaylası vs. olan yoldan geçip iznike gitme gibi bir plan yapıyordum ama oralar tek başına pek mantıklı değil gibi az önce haritadan yollara baktım .Gecenin de vermiş olduğu vahametle acaba gidemez miyim diye bi çekinmedim değil buralara giden var mı ? Burayı sahilden dönmek mi daha mantıklı bilemedim
https://goo.gl/maps/E8MCD4XMnBWomo8r9
ihtiyar ihtiyar toplanmışsınız hep
Hiç haber vermiyorsunuz
bol bol nazar ettim haberiniz olsun
Çok güzel bir gezi olmuş.
Ben yine iş güç, yine İstanbul'da geçen bir hafta sonu.
Çok istiyorum sizin şu turlara katılmayı.
İnşallah bir sonraki köfteciye![]()
güzel bir gezi olmuş.
tommy abi sen kilo almışsın gibi baya![]()
@tommygun abi hep seni merak ediyordumBu vesile ile görmüş oldum. Harika bir gezi olmuş,tekerinize taş değmesin. Bir gün birlikte sürmek dileği ile :bestmt:
güzel turlamaca olmuş tebrikler, biz ktm kullanıcıları anca servisin yolunu biliyoruz. :queen:
bayrama var mı bir planınız?
Buluştuğumuz benzincide bizim dışımızda 2 grup daha vardı. Gruplardan bir tanesinde 2 büyük Ktm vardı, artçılarıyla gelmişlerdi. Bayram için birşey konuşmadık henüz.
ah ah eskiden ben de öyleydim adv'yi kırmasaydım iyiydi. :cherry:
şaka bi yana, 950 sm ile bayrama plan yapmaya çalışıyorum ben de hava yağmurlu olacak gibi kamp mı yapsam izmire mi sürsem derken evde oturmam inş diyorum. :queen:
Bayramın 2. günü itibariyle güzergahta yağmur yok gibi görünüyor. Bu tip durumlarda sabah amaçsızca dışarı çıkıp ayı gibi yol yapmak en keyiflisi.