Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oooo ahmet turan da burda.
Ahmetcim,gecen pazar yukarda bahsettigim guzargahta kuzu gobegi(kuzu mantari) aramaya gittim.
Yeni yapilan terasta oturdum kanyonu ozliyorum.
Ford ranger ile yasli bir kari koca geldi.20 sene ogm de calismis,sonra da altinoluk bldyeden emekli olmus.
Konu acildi,dedim abi inanilmaz bir agac kesimi var.
Aynen su ifadeyi kullandi :"ahh kardesim,su yapilan kesimi eski mudurlerimiz gorse oturup aglar..kafalarina gore ormani dogruyolar.bulmuslar bir ulke yagmaliyolar"
Bana eskiden nasil agac kesildigini,ankara dan kimlerim gozetimi ve denetiminde yapildigini tek tek anlatti.
Bu adamin esinin basi kapaliydi.zannetme sakin saci fonlu chp li teyze diye dedim.
Bu anlattigimda en ufak bir abarti varsa tekerim yan bassin.daha ne deyim sana.
Anasinii ziktiniz ulkenin ahmet.
Ahmetcim,gecen pazar yukarda bahsettigim guzargahta kuzu gobegi(kuzu mantari) aramaya gittim.
Yeni yapilan terasta oturdum kanyonu ozliyorum.
Ford ranger ile yasli bir kari koca geldi.20 sene ogm de calismis,sonra da altinoluk bldyeden emekli olmus.
Konu acildi,dedim abi inanilmaz bir agac kesimi var.
Aynen su ifadeyi kullandi :"ahh kardesim,su yapilan kesimi eski mudurlerimiz gorse oturup aglar..kafalarina gore ormani dogruyolar.bulmuslar bir ulke yagmaliyolar"
Bana eskiden nasil agac kesildigini,ankara dan kimlerim gozetimi ve denetiminde yapildigini tek tek anlatti.
Bu adamin esinin basi kapaliydi.zannetme sakin saci fonlu chp li teyze diye dedim.
Bu anlattigimda en ufak bir abarti varsa tekerim yan bassin.daha ne deyim sana.
Anasinii ziktiniz ulkenin ahmet.
Son düzenleme: