- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
bu tür sosyalleşme görüntülerini görmek çok güzel. kısmet olursa bir gün bende katılmak isterim abi![]()
Başımızın üstünde yeriniz var.
bu tür sosyalleşme görüntülerini görmek çok güzel. kısmet olursa bir gün bende katılmak isterim abi![]()
.....Bayram için birşey konuşmadık henüz....
... efendim Beyoğlu'nda Türk Petrol yeni bir bayii açmış (eskiden Shell idi) benzini 21,32 den yani %5 1 tl indirimli veriyor , bayram boyunca devam edecek indirim , istasyonun tam karşısında birde Energy Petrol diye bir yer var onlarda gaza gelmiş 1 tl indirim yapmışlar![]()
Tam yerini de ben vereyim, yanlış anlamadıysam burası: https://goo.gl/maps/a9u1VqanPgspjDHu8
(Karşısında Energy olan bildiğim tek Shell bu...)
Benim teker bayramın ilk günü akşam 5 gibi Sarpıncık Bekir Koyu 'na doğru döner , ikinci gün Antik Koy , üçüncü günde Hamzabükü'nde çadır kurucam , İzmir den iki yada üç arkadaşda bana katılacak , yolu düşen yahut aynı saatlerde o tarafa rota yapan varsa buyursunlar..
Kendisi "ABD En Çok Arananlar" listesinde yer alıyor :cherry:
Yav ben nikiyi ufak tefek biri diye hayal ediyodum.cyan dan uzun mu ne.
Ozelden nikinin sansursuz pozlarini gonderebilir misin rica etsem
.....
Hırbonen sen beni neden hayal ediyorsun hayırdır bilader
göndermeyin arkadaşa foto moto![]()
arkadaşın yüzünü neden gizlediniz![]()
Hırbo Bey, eleştirileri dikkate alırım ayrıca bel koruma da takıyorum onu da eklemek isterim :thumleft:
Tommygun beyin bu resimdeki mont ve pantalon markasını öğrenebilirmiyiz?
...
Bana gore performansli surus yapilacaksa tek basina yapilmali.
Sendeki performans algısı diğer yöne doğru ama; yakıt performansı...
Zaten 70-80-90'la ancak tek başına gidersin, yukarıdaki önermenin tersi mümkün değil.:mrgreen:
Bi ara gel buralara da seninle kazdagi sahin deresi kanyonunu(gure den girip altinoluk cam terastan cikis) gezelim
Africa ile dag yollarinda nasil gidiyorum bir bak bakalim![]()