Nihayet yeni motoruma kavuştum.Hayırlı olsun yok mu:)

Evet dostlarım, günlerce başınızın etini yedim.Yok Ankara'ya nasıl gidilir, motor nasıl getirilir, derbi nasıldır, ne yakar ne içer.Tam 2 haftadır motorsuzdum.Bunun etkisi çok sanırım.Herneyse bugün yeni motoruma kavuştum nihayetinde:mrgreen:
O bir hyosung, hıyosung, haysung, hoysong, hayzung, hoyzung, huyosung, huyosong...
İstediğiniz gibi çağırabilirsiniz.Kendisi simsiyah 2006 model,kazasız, bakımları tanıdığımız,bildiğimiz bir usta tarafından yapılmış, yine aynı ustaya gösterilmiş daha 2550 km'de(2680 oldu ama:p) bir gt250r.Esenyurt'tan aldım.Trafik çok yoğundu ilk binmeye 1.5 saat üzerinde kaldım her yerim ağrıyor ama kesinlikle şimdiye kadar tatmadığım bambaşka bir zevki var.Kullanımı zor sanıyordum ama ilk binmemle beraber sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi bir izlenim bıraktı nedense.O kadar trafiğe girip çıkarak geldim topu topu 2 kere istop ettirdim(arabaya alışana kadar az küfür yemiyordum mesela:p).Ayrıca ağırlığını da hiç hissettirmiyor çok dengeli.Hele deponun üzeri ise uzandığında yatak gibi:queen:

Otoparka getirdiğimde 1-2 resmini çekeyim dedim ama malesef kapalı yerde telefon iğrenç çekmiş:farao:Yenileri eklenecektir:cat:

Bu arada ilk bindiğimde düşük devirlerde vites değiştiriyordum ama aman Allah'ım titreşimden taşım olsa komple düşerdi.4-5 bin devir civarı titreşimi cidden fazla.Belki de ben ilk kez bu tarz bir motora bindiğimden öyle geldi.Tek kötü yanı ön sinyalleri yok.Teki sürerken kırılmış, diğerini de sökmüşler.Motor uzun süre kapalı yerde yatmış, fazla binilmemiş km'den de belli zaten.Bir kötü yönü de kornası çok zayıf.Giderken ben duyamıyorum mesela.1-2 kere çalacaktım inanın utandım.Böö diye ince bi sesi var:queen:

dsc00592aj9.jpg

dsc00593fc3.jpg

dsc00594sp4.jpg

dsc00603lb3.jpg

Bu yerdeki yağların benimle alakası yok.Otoparkta benden önce çıkan bir aracın yerine koymuştum:cat:
dsc00604vn3.jpg

dsc00606ex5.jpg

dsc00607rb3.jpg

dsc00608vm3.jpg

Burada eski sahibi ...

dsc00590mn6.jpg

Bu da yaklaşık 2 hafta önce sattığım gıcır gıcır dylan'ım ve de yeni sahibi:cat:

dsc00588zr5.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi bakalım sen de rahatladın biz de rahatladık :queen:

Asil renk, hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın :rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmeye.

Çok teşekkür ederim.İnanın üzerimden yük kalktı.Hani bugün motor alamasam gece Ankara'ya doğru yola çıkıp derbi gpr125'i alıp gelecektim.Hayırlısı olur inşallah benim için:cat:

hayırlı olsun :rendeer:darısı benim başıma yaş kaç bu arada
bi de kaça aldın?:)

BIYIKLI teşekkürler:rendeer:

ShowDown yaş 21.Biraz minyon tipliyim ama:queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun kardeşim sonunda aldın motosikleti... güle güle kullan allah kaza bela vermesin... hyo da güzel makina, cok güzel görünüyor...

adiren teşekkürler...
Hepimiz kazasız belasız kullanalım inşallah:rendeer:

estafurullah:) kaça aldın onu söyle:queen:

Söyledik ya len.Mesaj kutuna bak:queen:

hayırlı olsun kardeşim sonunda aldın motosikleti... güle güle kullan allah kaza bela vermesin... hyo da güzel makina, cok güzel görünüyor...

Çok teşekkür ederim tomass abi.Sanırım hayırlısı bu olacaktı.Sen de biliyorsun ki İstanbul'da peşinden koşmadığım derbi kalmadı.Almaya gidip elim boş döndüğüm griyi de biliyorsun:pale:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam...
Ankaradan İstla nasıl getirdin? Yolculuk nasıldı ?

hayırlı uğurlu olsun nice kazasız belasız km ler dileğiyle..:cat:

adiren

Çok teşekkür ederim tomass abi.Sanırım hayırlısı bu olacaktı.Sen de biliyorsun ki İstanbul'da peşinden koşmadığım derbi kalmadı.Almaya gidip elim boş döndüğüm griyi de biliyorsun:pale:

boşver aklında hiç bi motor kalmasın, en iyi en güzel motor senin kendi motorundur...

Allah (c.c) kaza bela vermesin.hayırlı gazlamalar keyfini cıkar.:rendeer:..

vayyy derbiden vazgeçmişsin :)

hadi hayırlı olsun; ne kadar sevinçli anlatmışsın, inan senin kadar sevindim burda.
hadi ii akşamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar