Niçin Fenerbahçeli Değiliz :)

garip...

bu yolun ortasında hep bir araba duruyor, dikkat ediyimde çarpmıyım.
Aha araba orda..
O kadarda ortada değilmiş..
BAM,KÜT,ÇAT,ÇUT,GÜM
çarpıcağımı biliyordum ama belki yoldan cekilir zannettim, cekilmedi...

Sizcede birine benzemiyormu?

1.ne alaka:silent: 2. Saçmalıyor olsam, tinerle ne alakası var:farao: 3.Saçmalamıyorum. :bounce: 4. Neye benziyor?:queen:
5.:rendeer:

bu topic kafayı yemiş:p
yarın yöneticiler görünce gözleri dolucak artık:queen:

Motosikleti
Su Motoru
Abi "ahanda geyik msj sayımı arttırayım" diyip kasmayın :p silinince msj sayısıda uçuyor :cherry:. Bakın bana çok geyik muhabbetine girdiğim için ne kadar az msjım var :( :p. Eğer bu güne attığım geyiksel içerikli (nasıl birşeyse artık :p) msjlar silinmeseydi şu an 10.000 felandı sanırım msjlar :p. Ayrıca öyle "geyik yapalım" falan demeyelim pls yanlış anlaşılıyor hayvan severleri ve Panter Emeli başımıza üşüştürmeyelim :cherry: ...

mesaj sayısını yiyim,size bişi olmasın.:mrgreen:

öyle derdi olan arkadaşlar, Tanışma kısmında ne kadar kişi varsa hoşgeldine girişin, bağıran olursa ben yeni gördüm, demiyimmi dersiniz.. :cherry:

desek suç demesek suç :queen:

Motosikleti
Su Motoru
Bedbin olm yapma be bende gelen herkeze "Hoşgeldin" diyorum üye olduğumdan beridir :). İyi hatırlattın girip bir bakayım yeni gelen var mı :cherry:. Sonra kaçırınca sayfa sayfa gezip aramak zorunda kalıyorum :p. Ha bu arada "geyik yapmak" dedimde aklıma geldi forrapım nerede benim ya :p ...

nostwanted sen fenerbahçenin tarihini okursan 80 li yıllara kadar hep devletten para diliendiği ve alıpta ödeyemediği kredi borcumdan dolayı stad kapısına mühür vurulduğunu bilmiyorsunuz galiba

Motosikleti
Su Motoru
Abi başlamayın yine o konu kapandı! Biz ormanda geyik avına çıktık :p ...

umutkaan' Alıntı:
nostwanted sen fenerbahçenin tarihini okursan 80 li yıllara kadar hep devletten para diliendiği ve alıpta ödeyemediği kredi borcumdan dolayı stad kapısına mühür vurulduğunu bilmiyorsunuz galiba

peki sen kurtuluş savaşı yıllarında fenerbahçenin düşman devletin en iyi oyuncularını toplayıp geldiği ve fenerbahçeninde onları yendiğini biliyormusun. bu tarihte çok önemli bir olaydır. ayrıca fenerbahçe sadace futbol değil diğer sporlardada vardır. ve başarılıdır. :bounce:

Bedbin' Alıntı:
1.ne alaka:silent: 2. Saçmalıyor olsam, tinerle ne alakası var:farao: 3.Saçmalamıyorum. :bounce: 4. Neye benziyor?:queen:
5.:rendeer:

1. ben de senin yazının topikle ilgisini bulamadım
2. tiner saçmalattırır
3. kendi içinde anlamlı ama konuya göre alakasız
4. ben de onu sordum zaten :)
5. bilmukabele :rendeer:

ek olarak
6. millet sidik yarıştırmaya devam ediyor. topiği bezleyelim artık :queen:

watercolours' Alıntı:
1. ben de senin yazının topikle ilgisini bulamadım
2. tiner saçmalattırır
3. kendi içinde anlamlı ama konuya göre alakasız
4. ben de onu sordum zaten :)
5. bilmukabele :rendeer:

ek olarak
6. millet sidik yarıştırmaya devam ediyor. topiği bezleyelim artık :queen:

1. sen bulamadın diye ilgisi yok mu oluyor?:silent:
2. saçmalamak için tiner mi çekmek lazım?
3. kendi içindede anlamlı konuylada alakalı(METAL'le). tek sorun anlamak...
4. bende tekrar soriyim.:bounce:
5. istiyorsan anlatırım...:queen:
6.:rendeer:

al bi ekte benden:

7.tek derdimiz bu olsun... gs-fb tiner anlamlar vss...:cat:

(parantez içindekiler açıklamadır):mrgreen:

Bedbin' Alıntı:
garip...(insanların futbol takımları (spor) için birbirlerini öldürmeleri, sataşmaları ve sidik yarışları her zaman garip gelmiştir ( rekabet ve konuşmaktan bahsetmiyorum )

bu yolun ortasında hep bir araba duruyor, dikkat ediyimde çarpmıyım. ( metal bu konuyu açtığında az çok olucakları biliyordu. Topiği açarak gaza bastı ve artık duramaz. çarpıp çarpmamak arabayı kullananların elinde yani biz. )
Aha araba orda.. ( yorumları okudu hala çarpıp çarpmıyacağı belli değil çünkü ilk yorumlar bana olumlu geldi )
O kadarda ortada değilmiş.. ( kavga çıkmıyıcak diye umutlandı )
BAM,KÜT,ÇAT,ÇUT,GÜM ( işte beklenen oldu ve sidik yarışı başladı metal suçlu ve sorumlu tutuldu. avukatlar çağrıldı... yani araba çarptı bizler arabanın kullanıcısı olarak cekilmedik )

çarpıcağımı biliyordum ama belki yoldan cekilir zannettim, cekilmedi... ( metal insanların fanatikleşmiyiceklerini zannedip bu topiği açtı oysaki işler zannettiği gitmedi yani yoldan cekilmedik )

Sizcede birine benzemiyormu? ( metal )

hmmm... anlaşılmıştır. sağol.
tamam, hadi dağılın. konu kapandı. futboldan hayır gelmez. uyuyun siz daha. :queen:

bişi değil dostum...

bence bizi pek azarlamadan dağıtmıyıcaklar... :mrgreen:

metal'de bundan sonra f' yazsa uyarılır lütfen polimik yapmayın :queen:

saol valla Bedbin şimdi anlaşıldı:p
MeTaL elinde varsa ferrari cilerin mclaren cilere yazdığı bu tip bu yazı koysana:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar