Niçin Fenerbahçeli Değiliz :)

Motosikleti
Su Motoru
Abi çok büyüttünüz ya başlayacam Fenerinize Galatasarayınıza şimdi ben kendim silerim yazımı!!! ...

sevgili Metal seni sever sayardım...taaaaaaaaaaaaaaaaaa ki bu talihsiz mesaja kadar...anlı şanlı tarihimize uzattığın bu copy pasteli dil kesilir habarın olsun...:mrgreen: bu biiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

FENERBAHÇELİ OLMAK YADA OLMAMAK...İŞTE BÜTÜN MESELE BU....

buda ikiiiiiiiiiiiiiiiiii....

seni ısrarla ve herşeye rağmen sevmeye devam edeceğim.......

metal kardes bu yazıyı yazanlara tepkimiz, ama sende forumda en bilinen ve en eski kişilerdensin. yazdıkların dikkate alınıyor.

yinede bu yazıyı foruma tasımakla bence hata yapmıssın.

harfendaz' Alıntı:
Arkadaşlar,sevgili moderatörlerimiz.Bu tür yazılar insanları ve camiaları rencide eder.Bizi böler ve tahmin etmeyeceğiniz,geri dönülmeyen yaralar açar.Forum kurallarında küfür,hakaret v.b.( 8,9,11,14.maddeler) içeren topikleri kitlemiyor musunuz.Sevgilerimle...
biz avukatımızı istiyoruz:p
arkadaşlar büyütmeyin bu kadar ya:mrgreen:

MeTaL biz seni suçlamıyoruz. bizim tepkimiz yazıya :wiinkk:

sen yazmamışsın nede olsa. zaten silmişsin.

Son düzenleme:
Motosikleti
Su Motoru
Abi adamın teki beni msn e ekledi artistlik yapıyor :). Neyse bu konu silinsinde elimi sarı laciverte bulamayım :p ...

yuh yani, bu kadar büyütülür bi konu :farao:
bu futbol fanatikliği için futboldan uzak durdum. iyi ki durmuşum.
devlet satılırken evde oturup, takımları yenilince sokağa dökülüyor ya bu millet. helal.

iyi ki ben silinmeden okumuşum yoksa çatlardım meraktan:p
ehehehehe worider için de bi kopyasını aldım yollarım artık mail olarak:queen:

vlad'a ver de topik açsın. kaç zamandır açılmış topik açmadı. sinirden elleri titriyor adamın :queen:

Motosikleti
Su Motoru
watercolours' Alıntı:
yuh yani, bu kadar büyütülür bi konu :farao:
bu futbol fanatikliği için futboldan uzak durdum. iyi ki durmuşum.
devlet satılırken evde oturup, takımları yenilince sokağa dökülüyor ya bu millet. helal.

Asıl sana helal abi cevap budur işte!

mete_han' Alıntı:
ulan yinemi abarttık yav...sorry metal kanka...

Ayıp ettin mete_han biz tanıdığımız adamlara bir sözüne gücenecek veya silecek adam değiliz. Ama hiç tanımadığım adam gelip bana msn de (dikkatinizi çekerim sanal ortam) hesap sorunca biraz şaşırdım. Neyse abi :) hadi başka topiclere saldıralım bari burası öldü :p. xxxxx, watercolours geliyor musunuz? :cherry: ...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
watercolours' Alıntı:
vlad'a ver de topik açsın. kaç zamandır açılmış topik açmadı. sinirden elleri titriyor adamın :queen:
ya buldunuz uçurulacak topici şişirin bakalım:queen:
yok abi bu sefer açılmış topic açmıycam.niçin takım tutmuyoruz,yada futbolla ilgilenmiyoruz diye topic açıcam.direk bu topice link vericem:queen:
yaşasın futbolsuz,fanatizmsiz hayat.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar