Nice Yıllara Emre ( dreamdark )

Doğum günün kutlu olsun nice yıllara emre :rendeer:

Son düzenleme:
doğum gününüz kutlu olsun,nice mutlu senelere!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice mutlu yıllara yeni yaşınızda daha önceki yıllarda yapmak isteyip yapamadığınızherşeyi yapmanız temennisi ile her şey gönlünüzce olsun doğum gününüz kutlu mutlu olsun

iyi yaşlanmalar :rendeer:::wish::::wish::
dilek dilemeyi unutma pastayı üflerken ...

Yaaaaaa sevgilime bi topik bile açtırmadınız yahuu :) Bi durun bakalım di mi yo yoo yooo yemiyosunuz içmiyosunuz takiptesiniz bravoo :mrgreen:

Aşşkkıımmm beniimmm nice mutlu senelere birlikte yaşlanmak dileğiyle :rendeer: Minik munuk dolu hayatımızda boy boy motorlarımız olur inşAllah :queen: Seni çoook seviyoruumm ::kalbim::

Efendi efendiii bi daha olmasın hıı :p Efendiysen efendiliğini bil :queen: Düşündüğün için Emre ve kendi adıma da teşekkür ederim :rendeer: Çok kibarsın :)

yalnız emrenin vefa borcu olan bi site var,orayada açmışlar doğum günü topiği,emre girip bi teşekkür etmiyo millete bi slm vermiyo diye sitem ediyolar :) düğünümde konvoy istiyorum demiş ama dönüp bi slm bilem vermemiş ,acil on line olması gerekiyo ilgili alanda :cherry:

yalnız emrenin vefa borcu olan bi site var,orayada açmışlar doğum günü topiği,emre girip bi teşekkür etmiyo millete bi slm vermiyo diye sitem ediyolar :) düğünümde konvoy istiyorum demiş ama dönüp bi slm bilem vermemiş ,acil on line olması gerekiyo ilgili alanda :cherry:

Emre bırak interneti yemek yiyemiyo bu aralar :mrgreen: Tamam söylerim ben yine de :)

İyki doğdun Emrecim.... :rendeer:

Nice mutlu sağlık dolu başarılı 2 teker tepesinde seneler senin olsun... :)

nice senelere emce iyiki doğdun sevdiklerinle beraber nice yaşlara :rendeer:

Nice mutlu yıllara Emrecim, sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sürmen dileğiyle. :rendeer:

Hepinize Emre adına çok teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

İsocum teşekkür ederim topic için :)

İyi dilekleriniz için de çoook teşekkürler arkadaşlar, 2 teker üzerinde sevdiklerimizle nice doğum günleri kutlarız daha inşallah:rendeer:

Yaaaaaa sevgilime bi topik bile açtırmadınız yahuu :) Bi durun bakalım di mi yo yoo yooo yemiyosunuz içmiyosunuz takiptesiniz bravoo :mrgreen:

Aşşkkıımmm beniimmm nice mutlu senelere birlikte yaşlanmak dileğiyle :rendeer: Minik munuk dolu hayatımızda boy boy motorlarımız olur inşAllah :queen: Seni çoook seviyoruumm ::kalbim::

Efendi efendiii bi daha olmasın hıı :p Efendiysen efendiliğini bil :queen: Düşündüğün için Emre ve kendi adıma da teşekkür ederim :rendeer: Çok kibarsın :)

Canım benim, birlikte yaşlanırken boy boy motorlarımızın olacağı koca bir ömür var önümüzde ve biz daha başındayız.:wiinkk: Ben de seni çoook seviyorum. :rendeer: :rendeer::joker:

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun
sevgilin ve sevdiklerinle uzuunn uzzunnn seneleri sağlıklı mutlu yaşayın inş. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar