Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

*Merhaba,*

Aklımda gelecek ay için Nevşehir yolculuğu planı var. Hatay'da yaşıyorum. İlk başta tek gitmeyi düşündüm ama yolda aksi bir durumla karşılaşırsam ya da Nevşehir'de tek başıma zevk alabilir miyim gibi bazı soru işaretleri oluştu kafamda.

Daha önce eski bir arkadaşımla iki motor olarak Nevşehir’e gitmiştik, uzun yol konusunda oldukça fazla deneyimim var. Bu yolculukta yol arkadaşım olacak kişi için bazı kriterlerim var:

- *Full ekipman*lı olacak.
- *İleri sürüş eğitimi* varsa çok iyi olur.
- Eğitimi yoksa da *profesyonel bir sürücü* olduğuna beni inandırmalı.
- Motoruna yetecek sınıfta *ehliyet*i kesinlikle olacak.
- *Adam gibi, efendi biri* olacak.
- Milletin içinde küfür etmeyecek, laubali konuşmayacak.
- Titiz, geçimi kolay, ortak kararlar alabilen, uyumlu biri olacak.
- En önemlisi, *güvenilir* olacak.

Hatay ya da çevresinde yaşayan, bu tanıma uyan biri varsa tanışabiliriz. Elbette 1-2 haftalık bir tanışma süreci olur ancak öyle birlikte yola çıkarız.

---

F54

1 2 haftalık tanıştığın insanla yola çıkılmaz
ben 15 senelik arkadaşlarım yola çıkmıyorum sendeki iyi cesaret he

gidip görmende fayda var millet az bile anlatıyor
meryem ana silüetleri isa vs vs çok güzel tarih ve doğal yapılar
bunlar bi tek nevşehirde mi var? diğer tüm şehirler fabrikasyon bi nevşehir mi doğal? millet yaşadığı şehrin komşu illerin ayak basmadık yerini bırakmadı da artık nevşehir mi yıllardır gözde konum olarak belirdi?

yıllardır çevremde bi nevşehir sevdası/türküsü bitmedi. batıdaki okullardan bile otobüs dolusu çocuğu alıp oraya götürüyorlar.

tarihi yapılar/kalıntılar, doğal oluşumlar türkiye'nin her yerinde varken neden amk kel-kör nevşehiri hep listenin en başında?

F54

evet memleketin her yeri güzel bunda hemfikiriz
neyse boşver gitme sen nevşehir'e millete hava atarsın bu güne kadar inat ettim gitmedim diye

Foruma ilan vererek, bu saydığınız kriterlerin kaçını karşıladığını nasıl anlayacaksınız. Ekipman, ehliyet ok de, kişilik olarak nasıl biri olduğunu 1-2 saat ya da 1-2 günde nasıl kara vermeyi düşünüyorsunuz?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Uzun yol konusundaki fazlaca deneyim bi kere arkadaşla Hatay'dan Nevşehir'e gitmek mi?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Dediklerinin hepsi bende mevcut ama kendi ekibimiz var onlarla gidiyoruz biz saol senide aramıza almayız,
HAYDAAA

9f9e4fc438451bd835bd814be00901811e314fef.jpeg

Foruma ilan vererek, bu saydığınız kriterlerin kaçını karşıladığını nasıl anlayacaksınız. Ekipman, ehliyet ok de, kişilik olarak nasıl biri olduğunu 1-2 saat ya da 1-2 günde nasıl kara vermeyi düşünüyorsunuz?
Merhaba akli gerilik yaşayan şahıs 2 hafta diye belirtmişim orada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun yol konusundaki fazlaca deneyim bi kere arkadaşla Hatay'dan Nevşehir'e gitmek mi?
Merhaba 2. Aklı gerilik olan dırzo kişilik Nevşehire önceden gittigimi ve bir çok farklı uzun yollarada çıktığımı belirttim

Dediklerinin hepsi bende mevcut ama kendi ekibimiz var onlarla gidiyoruz biz saol senide aramıza almayız,
Merhaba akli geriligi olan 3. Şahsiyet gurup sürüşlerine katılmıyorum

Motosikleti
K 1600 GTL
Merhaba akli gerilik yaşayan şahıs 2 hafta diye belirtmişim orada

Merhaba 2. Aklı gerilik olan dırzo kişilik Nevşehire önceden gittigimi ve bir çok farklı uzun yollarada çıktığımı belirttim

Merhaba akli geriligi olan 3. Şahsiyet gurup sürüşlerine katılmıyorum
HAYDAAA.... ( Resmi koyamadım )

• Haha
Tepkiler: ACT
Nedir bide bu kıskançlık çekememezlik bu yaşta bu kadar çok yol yapmış bu kadar profesyonel üstümde 100 binlerce TL lik ekipman altımda lüks motor var diye forumdaki çoğu kişinin çekmediğini biliyorum fark ediyorum sizin fakir ve başarısız 40-50 yaşında eşşek kadar herifler olmanizin sebebi ben değil sizsiniz

Motosikleti
K 1600 GTL
Nedir bide bu kıskançlık çekememezlik bu yaşta bu kadar çok yol yapmış bu kadar profesyonel üstümde 100 binlerce TL lik ekipman altımda lüks motor var diye forumdaki çoğu kişinin çekmediğini biliyorum fark ediyorum sizin fakir ve başarısız 40-50 yaşında eşşek kadar herifler olmanizin sebebi ben değil sizsiniz
Çekemediğimden değil meraktan soruyorum motosikletin QJ motor mu?

ben bu nevşehiri duymaktan iyice tiksindim artık.

ne var ulan bu nevşehirde?
Deniz olmayan yer bana göre kalmaya değmez ama bu Nevşehir Kapadokya , Göreme yıllar içinde farkettim ki kadınlara çok romantik yada otantik görünüyor 🙂 şimdi bi hatunu motorla yol yapmaya ikna etmek için hemen peri bacası , gün doğumu balon fotosu açıyorum vallahi hayır diyen pek çıkmadı 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar