- Konu Yazar
*Merhaba,*
Aklımda gelecek ay için Nevşehir yolculuğu planı var. Hatay'da yaşıyorum. İlk başta tek gitmeyi düşündüm ama yolda aksi bir durumla karşılaşırsam ya da Nevşehir'de tek başıma zevk alabilir miyim gibi bazı soru işaretleri oluştu kafamda.
Daha önce eski bir arkadaşımla iki motor olarak Nevşehir’e gitmiştik, uzun yol konusunda oldukça fazla deneyimim var. Bu yolculukta yol arkadaşım olacak kişi için bazı kriterlerim var:
- *Full ekipman*lı olacak.
- *İleri sürüş eğitimi* varsa çok iyi olur.
- Eğitimi yoksa da *profesyonel bir sürücü* olduğuna beni inandırmalı.
- Motoruna yetecek sınıfta *ehliyet*i kesinlikle olacak.
- *Adam gibi, efendi biri* olacak.
- Milletin içinde küfür etmeyecek, laubali konuşmayacak.
- Titiz, geçimi kolay, ortak kararlar alabilen, uyumlu biri olacak.
- En önemlisi, *güvenilir* olacak.
Hatay ya da çevresinde yaşayan, bu tanıma uyan biri varsa tanışabiliriz. Elbette 1-2 haftalık bir tanışma süreci olur ancak öyle birlikte yola çıkarız.
---
Aklımda gelecek ay için Nevşehir yolculuğu planı var. Hatay'da yaşıyorum. İlk başta tek gitmeyi düşündüm ama yolda aksi bir durumla karşılaşırsam ya da Nevşehir'de tek başıma zevk alabilir miyim gibi bazı soru işaretleri oluştu kafamda.
Daha önce eski bir arkadaşımla iki motor olarak Nevşehir’e gitmiştik, uzun yol konusunda oldukça fazla deneyimim var. Bu yolculukta yol arkadaşım olacak kişi için bazı kriterlerim var:
- *Full ekipman*lı olacak.
- *İleri sürüş eğitimi* varsa çok iyi olur.
- Eğitimi yoksa da *profesyonel bir sürücü* olduğuna beni inandırmalı.
- Motoruna yetecek sınıfta *ehliyet*i kesinlikle olacak.
- *Adam gibi, efendi biri* olacak.
- Milletin içinde küfür etmeyecek, laubali konuşmayacak.
- Titiz, geçimi kolay, ortak kararlar alabilen, uyumlu biri olacak.
- En önemlisi, *güvenilir* olacak.
Hatay ya da çevresinde yaşayan, bu tanıma uyan biri varsa tanışabiliriz. Elbette 1-2 haftalık bir tanışma süreci olur ancak öyle birlikte yola çıkarız.
---