nerde bu adam dıye kımse merak etmedımı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun kardeşim :rendeer: lan küfür edicem artıkk ...............su tip olaylara :pr:

teşekkur ederım saol kufur konusun da rahat oll ya ben cok ettım :cat:

geçen görüşmemizden önce olanlardan mı bahsediyorsun yoksa yeni gelişmeler mi var?
bu arada batu hava durumunu sunmuyor muydu? :)

batu her ıs yapar deve ötü de yaglıyo ne yapsın ıs yok memlekette ona deve ötü yaglamayı ben orettım :queen:bıldıgın konu mustı aynen:cat:

Ne ettin kendine anlat bakalım ...

:cyclopsan

herşey bıır kola sısesıyle basladı :queen:

Bununla geçmiş olsun ama bundan sonra bu tür yaratıklara daha mesafeli yaklaşmanda fayda var.Bulaşmayıver kardeşim.Canından dahamı değerli makinan?

motorum benım saglıgımda benım kadar degerlı abıcım haklısın ama bela gelıyorum dermı ınsana der tabı. ama bazen sessız soyluyo duyamıyosun teşekkur edeerım ıyı dıleklerınıze:cat:

atilla çok geçmiş olsun kardeşim :rendeer:

yalnızz fotolara bakılırsa başka yerler kesilmişe benziyo la:mrgreen:

abi teşekkur ederım saol.yok badka yerler kesılmedı sadece bıraz eylence olsun malzeme olsun dıye yaptım :queen:

çok çok geçmiş olsun.umarım o iti gerekli makamlara şikayet etmişsindir çeksin cezasını şerefsiz.Allak korumuş gerçekten

tesekkur ederım saol dostum :cat:

Pozlara bakılınca 1-2 darbede beyine aldığını anlamak zor değil. Vahh vahh bu geç yaşta demek:queen::queen:

Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.:rendeer:

posver eskısı daha sakat :cat::queen:

geçmiş olsun hocam.Maganda dediğiz türden insanlarmış demekki :pale:İlk fırsatta bıçağa sarılan insandan ne beklersin başka.Bu arada pozlar çok güzel.Espiri bir karakter olmanda sevindirdi:)

amelıyat masasından sag kalktık ya gerısı fanı tesekkur ederım saol:cat:

çok geçmiş olsun... pozlara bittim :D:D:d

saol tesekkur ederım :cat:

Geçmiş olsun pozlaramı gülsek olayın vahimliğine mi şaşırdım :)

kafana gore takıl dostum tesekkur ederım :cat:

geçmiş olsun abisi ....:::::::::

tesekkur ederım dostum saol adana ya selamlar:cat:

cok geçmiş olsun adamlar şehirlerde cirit atıyor artık önnüne geçilmesi epey zor pozlar harika ekrar geçmiş olsun

onların da kokunu bı kazıyan cıkar elbet tesekkur ederım saol :cat:

Son düzenleme:
abicim naptın yaa...Valla şoktayım..üzdün bizi...Allah korumuş diyim...sağlıcakla kal kanka...hayatta herşey oluyor abicim...

tesekkur ederım metehan abı eet valla allah korudu ama sımdı resımlerde gordugun gıbı ıyıyım :queen::cat:

çok çok geçmiş olsun
umarım o serseri cezasız kalmaz

evet harıcınde bı amelıyat olmadım bunlar fotomontaj aslında ben deılım :queen::queen:

Atilla geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. :pale:

tesekkur ederım dostum :cat:sagol yakında bana bı ıstanbul yolu var gorusuruz umarım yola cıkmadan haber verırım kendıne ıyı bak dostum

Son düzenleme:
atilla istanbul yolu derken yine fuara mı gelecen başka işlermi var?

atilla istanbul yolu derken yine fuara mı gelecen başka işlermi var?

hayırlı bı ıs ıcın adım atmaya gelıcem abı fuarın yerı ayrı sıteden bıldırecegım gelmeden 1 gun once toplanıp otururuz bıyerlerde :cat:

Reklam yapma len...........:wiinkk::bounce:

bırak yapsın ya nıye oleddıyon belkı bırı kesfeder:cat::queen:

geçmiş olsun hocam.........

tesekkur ederım saol :cat:

Hocam geçmiş olsun. Serseri takımına dikkat etmek lazım.

evet kesınlıkle haklısın dostum saol

kola şişesini ayağının dibine atmakla hata etmişsin atillacım .. bence şişeyi gediğe oturtman lazımdı öle yaparsın bundan sonra :p
geçmiş olsun hoşgeldin :rendeer:

haklısın abı kesınlıkle..tesekkur ederım abı hosbulduk:cat:

çok geçmiş olsun atilla çok ucuz atlatmışsın :rendeer:

tesekkurler dostum saolasın:cat:

Pozlara bakılınca bıçak beyni sıyırmışa benziyor. :queen::queen::queen:

Şaka bir yana çok çok geçmiş olsun.:rendeer:

Haklıda olsan son çare olmadıktan sonra dalaşma milletle, durumuna tek kelimeyle "haybeye" denir.

kesınlıkle ama allah kıtap kufuru sende yesen dalardın dostum emın ol tesekkur ederrım ıyı dıleklerın ıcın :cat:

Hadi gelmiş geçmiş olsun:rendeer: ALLAH beterinden korusun atilla görunuse bakılırsa pek uslu birine benzemiyorsun:mrgreen:

tam tersıne cok usluyumdur ama yıllar sora geldı bela buldu ıste tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın :cat:

öncelikle geçmiş olsun
bıçaklandıktan sonramı böyle oldu arkadaş bel üstü demişsin ama bel altındanda darbe almış sanırım pozlar süper .
tekrar geçmiş olsun.

yok bacagımda ve gogsumun altında var o beyaz la kapatılan yerde boxer ımın ustune kan bulasmıs ve hos deıldı o yuzden kapadık saol tesekkur ederım :cat:

çok geçmiş olsun pozlar süper ama :p

tesekkur ederım eeeeeee sanatımızı ıcra edıyoruz kahretsın :queen:

çok büyük geçmiş olsun
yaw dikkat edin kendinize beaa

walla edıyoz ama ıste bela buluyo napalım ustad ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler:cat:

Evvela çok geçmiş olsun.Hastane odasında bile bitmeyen pozitif enerjinin seni güçlendirdiği belli.Pozlar güzel bu arada.:p

tesekkur edıyorum dostum saolasın :cat:

geçmiş olsun hocam ya kötü olmuş...:rendeer:

evet basımıza gelecek varmıs ne yapalım ya allah korudu ıste verılmıs sadakamız varmıs tesekkur ederım saol :cat:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Kardesss Vay onunu bunun bebeleri vayy vayyy Şu mübarek gün Kimsede Allah Korkusu da kalmamış artık :pale:

asm

Büyük geçmiş olsun
eline bıçağı alan,tv'de iki dizi izleyen delikanlı oluyor,delikanlılığı ona buna zarar vermekte görüyor malesef

bir insan eften püften bir sebepten ötürü bıçak sallayabiliyorsa bu onun yanına kolay kolay kalmamalı,başkaları içinde potansiyel tehlike

sizi bıçaklayan şahıs nerelerde şimdi?

geçmiş olsun bundan sonra bıçaklımı bıçaksızmı diye sorup öyle kavga et bari.

Geçmiş olsun dostum. Kavgaya karıştığın kişi ne durumda,herhangi bir ceza aldı mı?

Yanına kalmasın da ettiği...

Geçmiş olsun Atiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, arada msn de gördüğümden pek şüphelenmedim ama :silent: Neyse iyisin burdasın :) :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun ..... İki delik açtırmışın.....

Geçmiş olsun ..... İki delik açtırmışın.....

aslında 3 tane dostum bacakta 2 tane var:queen:

Geçmiş olsun Atiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, arada msn de gördüğümden pek şüphelenmedim ama :silent: Neyse iyisin burdasın :) :rendeer:

ıyıyım ya duzeldım o resımler amelıyattan bırkac saat sonra cekıldı puhahahaaa:queen:tesekkur ederım dostum bu sene fuarda olursanız sıze hayatımın anlamını tanıstırıcam hehe:queen:

Geçmiş olsun dostum. Kavgaya karıştığın kişi ne durumda,herhangi bir ceza aldı mı?

Yanına kalmasın da ettiği...

kalmaz dostum kalmaz tesekkur edrım :cat:

geçmiş olsun bundan sonra bıçaklımı bıçaksızmı diye sorup öyle kavga et bari.

tabı sorucaktım ben aslındada bıraz delıkanlılık vardır elemanda dıye dusundum sormadım :cat:

Büyük geçmiş olsun
eline bıçağı alan,tv'de iki dizi izleyen delikanlı oluyor,delikanlılığı ona buna zarar vermekte görüyor malesef

bir insan eften püften bir sebepten ötürü bıçak sallayabiliyorsa bu onun yanına kolay kolay kalmamalı,başkaları içinde potansiyel tehlike

sizi bıçaklayan şahıs nerelerde şimdi?

haklısın arkadas. ama hayat bu bela varsa gelır ve suanda cezaevı semalarında takılıyo eleman:cat:

Çok geçmiş olsun Kardesss Vay onunu bunun bebeleri vayy vayyy Şu mübarek gün Kimsede Allah Korkusu da kalmamış artık :pale:

tesekkur ederım arkadasım saol :cat:

Son düzenleme:
evet büyük geçmiş olsun ama kardeşim sende tanımadığın hemde serseri tipli adamla kavga edeceksen üzerinde alet yada elinde güzel bi sopa bari olsun elin oğlunda bıçak var işte o tipleri yanına yanaştırmadan döveceksin yinede allah korumuş tekrar geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar