Atilla abi geçmiş olsun.. :rendeer:
Hiç uğruna gideyazmışsın..
ale:
Hiç uğruna gideyazmışsın..
geçmiş olsun kardeşim :rendeer: lan küfür edicem artıkk ...............su tip olaylarar:
geçen görüşmemizden önce olanlardan mı bahsediyorsun yoksa yeni gelişmeler mi var?
bu arada batu hava durumunu sunmuyor muydu?![]()
Ne ettin kendine anlat bakalım ...
:cyclopsan
Bununla geçmiş olsun ama bundan sonra bu tür yaratıklara daha mesafeli yaklaşmanda fayda var.Bulaşmayıver kardeşim.Canından dahamı değerli makinan?
atilla çok geçmiş olsun kardeşim :rendeer:
yalnızz fotolara bakılırsa başka yerler kesilmişe benziyo la:mrgreen:
çok çok geçmiş olsun.umarım o iti gerekli makamlara şikayet etmişsindir çeksin cezasını şerefsiz.Allak korumuş gerçekten
Pozlara bakılınca 1-2 darbede beyine aldığını anlamak zor değil. Vahh vahh bu geç yaşta demek:queen::queen:
Geçmiş olsun arkadaşım. Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.:rendeer:
geçmiş olsun hocam.Maganda dediğiz türden insanlarmış demekkiale:İlk fırsatta bıçağa sarılan insandan ne beklersin başka.Bu arada pozlar çok güzel.Espiri bir karakter olmanda sevindirdi
![]()
çok geçmiş olsun... pozlara bittim:d
Geçmiş olsun pozlaramı gülsek olayın vahimliğine mi şaşırdım![]()
geçmiş olsun abisi ....:::::::::
cok geçmiş olsun adamlar şehirlerde cirit atıyor artık önnüne geçilmesi epey zor pozlar harika ekrar geçmiş olsun
abicim naptın yaa...Valla şoktayım..üzdün bizi...Allah korumuş diyim...sağlıcakla kal kanka...hayatta herşey oluyor abicim...
çok çok geçmiş olsun
umarım o serseri cezasız kalmaz
evet harıcınde bı amelıyat olmadım bunlar fotomontaj aslında ben deılım :queen::queen:
Atilla geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.ale:
tesekkur ederım dostum :cat:sagol yakında bana bı ıstanbul yolu var gorusuruz umarım yola cıkmadan haber verırım kendıne ıyı bak dostum
Çok geçmiş olsun, artık bu olaylar o kadar sıradan hale geldi ki...
kanka önün açık senin...gelecek var sende...
http://motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=54995#1056925
atilla istanbul yolu derken yine fuara mı gelecen başka işlermi var?
Reklam yapma len...........:wiinkk::bounce:
geçmiş olsun hocam.........
Hocam geçmiş olsun. Serseri takımına dikkat etmek lazım.
kola şişesini ayağının dibine atmakla hata etmişsin atillacım .. bence şişeyi gediğe oturtman lazımdı öle yaparsın bundan sonra
geçmiş olsun hoşgeldin :rendeer:
çok geçmiş olsun atilla çok ucuz atlatmışsın :rendeer:
Pozlara bakılınca bıçak beyni sıyırmışa benziyor. :queen::queen::queen:
Şaka bir yana çok çok geçmiş olsun.:rendeer:
Haklıda olsan son çare olmadıktan sonra dalaşma milletle, durumuna tek kelimeyle "haybeye" denir.
Hadi gelmiş geçmiş olsun:rendeer: ALLAH beterinden korusun atilla görunuse bakılırsa pek uslu birine benzemiyorsun:mrgreen:
öncelikle geçmiş olsun
bıçaklandıktan sonramı böyle oldu arkadaş bel üstü demişsin ama bel altındanda darbe almış sanırım pozlar süper .
tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun pozlar süper ama![]()
çok büyük geçmiş olsun
yaw dikkat edin kendinize beaa
Evvela çok geçmiş olsun.Hastane odasında bile bitmeyen pozitif enerjinin seni güçlendirdiği belli.Pozlar güzel bu arada.![]()
geçmiş olsun hocam ya kötü olmuş...:rendeer:
Geçmiş olsun ..... İki delik açtırmışın.....
Geçmiş olsun Atiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, arada msn de gördüğümden pek şüphelenmedim ama :silent: Neyse iyisin burdasın:rendeer:
Geçmiş olsun dostum. Kavgaya karıştığın kişi ne durumda,herhangi bir ceza aldı mı?
Yanına kalmasın da ettiği...
geçmiş olsun bundan sonra bıçaklımı bıçaksızmı diye sorup öyle kavga et bari.
Büyük geçmiş olsun
eline bıçağı alan,tv'de iki dizi izleyen delikanlı oluyor,delikanlılığı ona buna zarar vermekte görüyor malesef
bir insan eften püften bir sebepten ötürü bıçak sallayabiliyorsa bu onun yanına kolay kolay kalmamalı,başkaları içinde potansiyel tehlike
sizi bıçaklayan şahıs nerelerde şimdi?
Çok geçmiş olsun Kardesss Vay onunu bunun bebeleri vayy vayyy Şu mübarek gün Kimsede Allah Korkusu da kalmamış artıkale: