- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün denk geldim 7-8 çeşit var..Etli bezelye , etli nohut , etli kuru..Sebzeli bulgur , nohutlu bulgur..Mantar çorbası , domates çorbası..
Sktlar en erken mart ayı bazıları mayıs ayı.. İşyerinde ısıtır yerim diye 150ye yakın aldım
Tek paket bir buçuk porsiyon gibi..
Denediklerim..
Bezelye : Gerçekten harika baharatı yerinde kıyması gayet iyi..Kesinlikle alın..En ufak kusur bulamam..
Sebzeli bulgur : Bulguru sevmem ama bu gerçekten inanılmaz yine baharatlı hafif salçalı ve yağlı kuru yavan değil..Sıkılmadan çatlayana kadar yiyebilirsiniz..Yine de buna kusur bulamam..
Mantar çorbası : Parmağa yakın mantar parçaları var içinde buna da bayıldım..Kusursuz.
Nohutlu bulgur : Güzel beğendim hafif bir yavan geldi öneririm ama..
Domates çorbası : Gayet koyu ve güzeldi bunu da beğendim..
Benim gibi işyeriniz var ise veyahut tek iseniz kesinlikle gidin alın talan edin
Faydalanın diye konuyu açtım ..
Arkadaşlar 30 tlye üç çeşit gayet leziz bir öğünü kapatırsınız ..
Sktlar en erken mart ayı bazıları mayıs ayı.. İşyerinde ısıtır yerim diye 150ye yakın aldım
Denediklerim..
Bezelye : Gerçekten harika baharatı yerinde kıyması gayet iyi..Kesinlikle alın..En ufak kusur bulamam..
Sebzeli bulgur : Bulguru sevmem ama bu gerçekten inanılmaz yine baharatlı hafif salçalı ve yağlı kuru yavan değil..Sıkılmadan çatlayana kadar yiyebilirsiniz..Yine de buna kusur bulamam..
Mantar çorbası : Parmağa yakın mantar parçaları var içinde buna da bayıldım..Kusursuz.
Nohutlu bulgur : Güzel beğendim hafif bir yavan geldi öneririm ama..
Domates çorbası : Gayet koyu ve güzeldi bunu da beğendim..
Benim gibi işyeriniz var ise veyahut tek iseniz kesinlikle gidin alın talan edin
Faydalanın diye konuyu açtım ..

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar 30 tlye üç çeşit gayet leziz bir öğünü kapatırsınız ..
Son düzenleme: