Neomarin Anpa'da 10 Tl ye Etli Tat Hazır Yemek Satılıyor..

Arkadaşlar bugün denk geldim 7-8 çeşit var..Etli bezelye , etli nohut , etli kuru..Sebzeli bulgur , nohutlu bulgur..Mantar çorbası , domates çorbası..
Sktlar en erken mart ayı bazıları mayıs ayı.. İşyerinde ısıtır yerim diye 150ye yakın aldım :D Tek paket bir buçuk porsiyon gibi..

Denediklerim..
Bezelye : Gerçekten harika baharatı yerinde kıyması gayet iyi..Kesinlikle alın..En ufak kusur bulamam..
Sebzeli bulgur : Bulguru sevmem ama bu gerçekten inanılmaz yine baharatlı hafif salçalı ve yağlı kuru yavan değil..Sıkılmadan çatlayana kadar yiyebilirsiniz..Yine de buna kusur bulamam..
Mantar çorbası : Parmağa yakın mantar parçaları var içinde buna da bayıldım..Kusursuz.
Nohutlu bulgur : Güzel beğendim hafif bir yavan geldi öneririm ama..
Domates çorbası : Gayet koyu ve güzeldi bunu da beğendim..

Benim gibi işyeriniz var ise veyahut tek iseniz kesinlikle gidin alın talan edin :D

Faydalanın diye konuyu açtım ..

2xr81db.jpg

484rvah.jpg

ajv52ri.jpg

2pq0ozd.jpg

p5sbqu5.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 30 tlye üç çeşit gayet leziz bir öğünü kapatırsınız ..

Son düzenleme:
hangi marketten aldınız aile evinde kalıyorum ama kimsenin yemek yaptığı yok bıktım dışarıdan söylemeye tam böyle bir şeye ihtiyacım var hem kamplarda vs de kullanırım on numara ürün
benzer yaylanın da ürünleri var bakabilirisiniz

başlıkta yazıyormuş zaten kocaeli de yok internetten sipariş vermeye çalışıcam

Hocam istanbul neomarim avm..Eskiden carefour vardı o kapandı anpa açıldı diğer ürünlerde çok iyi fiyattır..

Hocam istanbul neomarim avm..Eskiden carefour vardı o kapandı anpa açıldı diğer ürünlerde çok iyi fiyattır..
aslında kocaeliye yakınmış 18 ocakta hondanın lansmandan sonra gitmeyi düşünüüyorum artık bi çanta doldurup gelirim çanta ne kadar alırsa..

Bende kocaelideyim..

Bu arada evinde microdalga vs yoksa.. Kettleda kaynamış suyun içine paketi ile atın 3-4 dakika sonra ürün hazır oluyor .Isınmış paketi tabağa koyup yiyebilirsiniz..

Bende kocaelideyim..

Bu arada evinde microdalga vs yoksa.. Kettleda kaynamış suyun içine paketi ile atın 3-4 dakika sonra ürün hazır oluyor .Isınmış paketi tabağa koyup yiyebilirsiniz..
ocakta ısıtmak çok daha sağlıklı daha önce yaylanınkileri kullandım tecrübeliyim :D

Ben yoksa diye dedim ..Malum bekar evleri vs olmuyor bazen.. Arkadaşa sebzeli bulguru yaptım dibi düştü..Bende bezelyeye bittim..Mantar çorbasına bittim birde ..Kuru ile nohutu denemedim...Oda kesin harikadır...

ocakta ısıtmak çok daha sağlıklı daha önce yaylanınkileri kullandım tecrübeliyim :D
Onlar bir ara hakmarda 1 tlye düşmüştü bende 30-40 tane alıp biraz kendime biraz ihityacı olan arkadaşa vermiştim güzeldi tadı :D

Son düzenleme:
bu fiyatı düşününce içeriğine cok iyi bakmak diye düşnüüyorum cünkü tutar kap maliyetinden bile az.

cocuklarınız ninja turtles olarak dogabilir mutasyonla.

pea

bu fiyatı düşününce içeriğine cok iyi bakmak diye düşnüüyorum cünkü tutar kap maliyetinden bile az.

cocuklarınız ninja turtles olarak dogabilir mutasyonla.
Şu yorumlara çok sinir oluyorum ya. Bizim insanda neden fiyata göre kalite algısı var?
Biri ucuz tavuk satar, "MARTI ETİDİR ZAAA"
Biri ucuz köfte satar, "DOMUZ VAR ONUN İÇİNDE"
Biri ucuz başka bir şey satar, "BOZUK PARAYI YESEM DAHA AZ ZARARLIDIR"
Biri de her türlü hileyi yaparak kilosu 5000'e döner satar ama "abi kalite yaa, başka yerde yenmez" olur.

Yılların Tat markası, arkasında içindekiler yazıyor. Son kullanma tarihi yaklaştığı için indirim yapmışlar.
Son kullanma tarihi yaklaşmasa bile belki de "ana yemeği ucuz tutalım, yanındaki pilavdan çorbadan kazanırız" diye düşündüler. Zira pilav ya da çorbanın maliyeti 2 lira civarı.
Yaptığın yorum "mutasyon, ninja turtles"
Ama başka başlıkta da zamlardan yakınırsın, fiyatlar hep artıyor dersin. E artacak tabi, çünkü ucuzu kötülüyorsun, ucuza ulaşmak istemiyorsun, ucuzu desteklemek yerine pahalıya yöneliyorsun.

Şu yorumlara çok sinir oluyorum ya. Bizim insanda neden fiyata göre kalite algısı var?
Biri ucuz tavuk satar, "MARTI ETİDİR ZAAA"
Biri ucuz köfte satar, "DOMUZ VAR ONUN İÇİNDE"
Biri ucuz başka bir şey satar, "BOZUK PARAYI YESEM DAHA AZ ZARARLIDIR"
Biri de her türlü hileyi yaparak kilosu 5000'e döner satar ama "abi kalite yaa, başka yerde yenmez" olur.

Yılların Tat markası, arkasında içindekiler yazıyor. Son kullanma tarihi yaklaştığı için indirim yapmışlar.
Son kullanma tarihi yaklaşmasa bile belki de "ana yemeği ucuz tutalım, yanındaki pilavdan çorbadan kazanırız" diye düşündüler. Zira pilav ya da çorbanın maliyeti 2 lira civarı.
Yaptığın yorum "mutasyon, ninja turtles"
Ama başka başlıkta da zamlardan yakınırsın, fiyatlar hep artıyor dersin. E artacak tabi, çünkü ucuzu kötülüyorsun, ucuza ulaşmak istemiyorsun, ucuzu desteklemek yerine pahalıya yöneliyorsun.

Öncelikle içeriğine çok iyi bakmak lazım diye belirttim.

İkinci olarak gereksiz agrasifliğe gerek yok, canın sıkkın ise bizimkini de sıkma.

Arkadaşım sen 2025 yılında 10 liraya etli hazır yemek olayını mı ucuz olarak mı görüyorsun? Ucuz dediğin şey bunun fiyatı 40 -50 lira olması olurdu. Bu ucuz değil ilginç bir seviyede bedava. Demek ki ya uzun vadeli ömrü olan bir ürünün son anları oldugu ıcın satılıyor çöp olmasından ise ya da ciddi bir problem yaşanmış elinde patlamış bu ürünler. İlla ki bir sıkıntılı nokta vardır.

"ana yemeği ucuz tutalım, yanındaki pilavdan çorbadan kazanırız"" diyorsun, açık yemek mi bu müşteri çekmeye calısıyor? adam gider 50 paket etli yemek alır pilav almaz mesela.

Eleştirmek için eleştirmeyin; keyfiniz kaçık ise insanların keyfini kaçırmaya calışmayın.

Anpa nispeten ucuz fiyatlarla mal satan bir market. Bu sattığı ürünlerde son kullanma tarihi yaklaşmış ürünler. Bu aralar migros da yapıyor böyle satışlar.

F54

SANAYİ LOKANTASINDA yarım tas çorba kuru pilav 150 tl bunlar gerçekten bedava
tek kuru ile doymazsan 2 tane ye ekmeksiz doyar insan

Yiyenlere afiyet olsun. Şimdi "hafız ambalajlı gıda ürünleri zararlıdır" diyeceğim ama manavdan, pazardan aldığımız sebzenin hangisi ilaçsız? Yediğimiz tavuğun hangisi hormonsuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar