nedir bu saçma sapan teklifler :D

fffffffff..... nie bole seyler beni buluyo ki?!
simdi gidip yatiom ben. uyandiimda onu orda gormiicem. ok? :rendeer:

Teklif olarak banada bazen ilginç teklifler geliyor..
Zaten saçma olduğunu kişi kendiside bilir...
Ama ya tutarsa diye düşünerek gönderilir kanımca..

asm

Hakkaten saçma sapan tekliflerde bulunan oluyor.

Benim ilanada(ilanlarada) saçma mesajlar yazan oluyor

Mesela:

-1400 ytl param var. Motoru zaten düşürmüşsün,motordan haber ver ne durumda şimdi,çizikler falan nasıl? (ilanda "düşme yok,yan yatma,tertemiz motor" diye belirtmeme rağmen:))

Kendince akıl verenler çıkıyor

- 1200 ytl vereyim bundan fazlası etmez zaten,ikinci elde dolu motor var...

vs. vs.

Pazarlık tabiki olacaktır ama insan adam akıllı bir teklifte bulunmalı

Adam akıllı derdine anlatamayan,kaba saba olan adam isterse 1000 ytl fazla versin genede öyle yontulmamışlara mal satmam

ben motoru satacaim zaman gelen teklifler

anaconda22
merhaba ben eskden moturu vaadeli wermeyi düşünür müsün 3 peşin sonrakı ay 3 sonrakı ay 3 sonrakı ay yıne 3 sonra 1 milyar toplama 20 milyar uyar mı
(adamin nicki tehlikeli bikerem)

tommy
16.000 ytl verebilirim

tommy 10 dakk sonra
boş durma benim ilanlarıma bak belki kararini degistirirsin benim gibi musteri bulamazsin yoksa motor elinde kalacak :queen:

sacmalayan insan modeli bunlar birde ilanin altina kocaman yazmistim pazarlik yok ve odeme nakit diye:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen yazıyorum;

"Kardeş 15 000 girmişsin ama 12000 param var gel sevabına ver motoru 3000 ytl yerine duamı alırsın"

Yaw benim başıma da geldi. Ciddi bir konuda verdiğim ilanda komik bir teklif gelince , anasına sövdüm. Bu sefer ben kötü oldum... :mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
netten satış yapmadım ama gerçek hayatta da saçma teklifler aldım motorla ilgili, konuyu kapat ta papaz olmayalım diyorum beğenmediğim zaman.

Sato8' Alıntı:
yakışıyor mu delikanlıya bu laflar :p

aye' Alıntı:
uyandığımda ordaydı :cherry:
hangi mesaj bu dediğin, cezeryenin adının geçtiği mesaj mı :queen:

Bana mesaj geldi.. Abla ben üni. öğrencisiyim 4500 üm var ve hayatta en çok istediğim şey motosikletimin olması.. Hyo zaten pek talep edilen bi makina deil, km side bi hayli olmuş, kış ayı bu fiyata satamazsın aylarca askıda kalır ilanın.... :silent:

Önce ağlıyo, sonra motoruma mok atıyo.. Halbuki direk bende bu kadar var he de gelip alıyım dese ok derim yani niye demiyim ama :pr:
:cyclopsan:cyclopsan:queen::queen:
Pınar abla öğrenciyim ve 3000 ytl param var ve hayatta en çok istediğim şey Suzuki SV650s motorum olması :p Ne olur hayrına 2500 e veriver şu makinayı 500 ytl de benzini yağı suyu için bana kalsın abla paramın:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Şaka bi yana eğer 3000 ytl ye vermeyi düşünürsen motoru ilgilenirim yani Pınar abla:mrgreen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadas her cesıt ınsan war..napıcaksın..

- slm abi ben de kullanılabilir durumda bi nokia 8110 var.takas eder misiniz:queen:[/QUOTE]ya bu şeye benzemiş.Bizde bi buzağı var aynı inekten süt içiyoruz acaba buzağı ile süt kardeş olma ihtimalim varmı:mrgreen::mrgreen:

31032007809rp8.jpg

işte bu da sözkonusu ineğimiz:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu ufaklık pek güzelmiş, cani adam satılır mı o:p

asm

Bir mesajı aynen buraya yapıştırıyorum(bugün geldi bu mesaj)

bu fiata bu motor kaçmaz demişsin kusra bakma ama alıcılarla alay mı geçiyorsun ben eskişehir bayisiyle konuştum 2007 sıfır herşey dahil 2000ytl veriyor ruhsat plaka dahil

Sıfırda 2500 ytl'ye satılan ama benim 1750 ytl istediğim bir mal için vatandaş bu lafları ediyor. :)(önceden hiç pazarlık falan etmememize,görüşmememize rağmen!)

PİERzig ortak alalımı sabah ben otlatırım öğlen sen otlatırsın hem sütte veriyor maşallah abi maşallahı var neden satıyon bu güzel şeyleri çok tatlılar aklıma küyöm geldi neyse sana hayırlı müşteriler :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar