Facebooktan aldığın fotoğrafla neobirzenci nickli arkadaşın konusunun hiçbir alakası yoktur. Zümer nickli arkadaş sadece görüşünü belirtmiyor, başka bir konunun içerisinde, başka bir üyenin konusuna taş atıyor. Konuyu açan arkadaşı ve cevap yazan insanları, bende dahil (o konunun icerisinde ) yargıladı bence. Özgürlükte biyere kadardır. Ekipmanlarını göstermek saçma geliyorsa yazmak, katılmak zorunda değil kimse ve bu konudaki fikrini uygun bir dille belirtebilir ki gerek bile yok.
Ekipmanlarımızı burada göstermenin görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum. Şayet benim arkadaşlarım yeni bir ekipman alsa hemen incelemek görmek isterim, nereden, nekadara almış merak ederim, yorumunu dinlemek isterim.
Ya da yolda yanımdan geçen, yanımda duran bir motosikletli arkadaşın ekipmanları dikkatimi çekebiliyor vakit olursa uzaktan rahatsiz etmeden "neymiş" diye inceleyebiliyorum kendi kendime.
Ekipmanlar gerçekten hoşuma gidiyor. Ekipmanlarını koyan arkadaşların, ürünlerinede hoşuma giderek baktım. Birbirimizle, kullandıgımız ürünleri paylaşmanın bir yüzsüzlük, görsüzlük, hava atma neyse artık ondan olduğunu düşünmüyorum. Eğer ekipmanları yazmanin, gostermenin hava atmak, gorgüsüzlük olduğunu düşunen varsa, avatarının altındaki "motosikleti: xxx" yazan kısmıda boş bırakması gerekirdi malum... Bu yüzden çok gerekli bir muhabbet değil.